fahrettinaga
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
vallah hk gaming klavye + delux m700 pwm3389 a apex 7 aldımbenim için maç bitmiştir
Bundan sonra istesende alamassın zatenvallah hk gaming klavye + delux m700 pwm3389 a apex 7 aldımbenim için maç bitmiştir
kanka programını yükle programdan tuş ayarlarından onu esc ikincil olanı da tırnak olarak yap oluyorbeyler bu mizar almanca düzende esc ayarı nasıl yapıyoruz
Program demişken reddite bazı kullancılarda sorun olmuş bu yazılım ve update esnasında siz programı hangi siteden indirdiniz iki sitede paylaşılmış çünkü.kanka programını yükle programdan tuş ayarlarından onu esc ikincil olanı da tırnak olarak yap oluyor
kanka programı yükleyince sıkıntı yok programın dosyalarının içinde firmware update var onu yüklememen lazım yoksa patlıyor klavye kulanamıyorsun klavyeyi ayrıca bence siyah rengi daha hoş duruyorHepi topu bir adet Mizar alabildik onu da beyaz değil siyah alabildim o da gelmek bilmiyor arkadaş. Neyse buna da şükür...
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Program demişken reddite bazı kullancılarda sorun olmuş bu yazılım ve update esnasında siz programı hangi siteden indirdiniz iki sitede paylaşılmış çünkü.
Sıkıntı yok ya zaten şu an beyaz bir %60 klavye kullanıyorum Mizar'ı beğenirsem ona geçeceğim.kanka programı yükleyince sıkıntı yok programın dosyalarının içinde firmware update var onu yüklememen lazım yoksa patlıyor klavye kulanamıyorsun klavyeyi ayrıca bence siyah rengi daha hoş duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşıma aldık bir tane siyah renkli bayağı hoş duruyo benim alıcağım klavye gelmedi hala
laptop klavyesinin tuşları kısa olduğu için bunlar muhtemelen sana uzun gelmiştir 1 2 haftaya alışırsın muhtemelen bende de laptop vardı ama bu klavye kesinlikle daha rahat bence8 yıldır sadece laptop klavyesi kullandım. Bu mekanikleri kullanırken hiç rahat edemedim aga ne kadar bunlara alışma süresi? Laptop klavyesi çok daha rahat bunlara göre
benimde gelse keşke şunlar çok merak ediyorum
Bunun sarısını aldım ben de ama sanırım bazen farklı renkler geliyormuş. Kalitesi falan nasıl fotoğraf paylaşma şansın var mı?