Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kerem
Hata değil hocam amazonla görüştüm. Bir nevi reklam çalışması gibi düşünün sayfalarca yorumlar yapıldı ürünlere yorumlar yapıldı satış arttı. Reklam vereceğine fiyatı düşür kulaktan kulağa reklam yap. Win win
Ben de aynısını düşünüyorum reklamını yaptı satıcı ama yine yapabilir şansımızı zorlamazsak. Hata demedim zaten. (Hata derken stokta olmayan ürünü satması)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Selim
Ben de aynısını düşünüyorum reklamını yaptı satıcı ama yine yapabilir şansımızı zorlamazsak. Hata demedim zaten.
He tamam hocam hata diyince ben yanlış anladım kusura bakmayın. Umarım tekrar gelir.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Mehmet
kutunun içindeki beyaz şey ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraşma foam bulmak için
Kanka o beyaz zımbırtıyı ben de yaptım ama çınlamaya zerre fayda etmedi, daha hacimli bir sünger tarzı şey kullanmam lazım herhalde ya. Optik yellow switchler çok yumuşak tüm kuvvet direkt metal plakaya iniyor :/ Bildiğin uygun bişiler var mı tr de satılan hızlıca gelebilecek? Elektrik bandı da çekeceğim ama bandım az kaldı başka işlerde lazım oluyor ara ara, daha iyi iş görür mü o? Görür dersen eve dönerken alırım bir tane çekerim hemen. Ayrıca 2-3 kat çeksem daha iyi etki eder gibi düşündüm ama sakıncalı olabilir mi bir şekilde?
Çok soruya boğdum kusura bakma lütfen :D

federalper

80+ Silver
Kanka o beyaz zımbırtıyı ben de yaptım ama çınlamaya zerre fayda etmedi, daha hacimli bir sünger tarzı şey kullanmam lazım herhalde ya. Optik yellow switchler çok yumuşak tüm kuvvet direkt metal plakaya iniyor :/ Bildiğin uygun bişiler var mı tr de satılan hızlıca gelebilecek? Elektrik bandı da çekeceğim ama bandım az kaldı başka işlerde lazım oluyor ara ara, daha iyi iş görür mü o? Görür dersen eve dönerken alırım bir tane çekerim hemen. Ayrıca 2-3 kat çeksem daha iyi etki eder gibi düşündüm ama sakıncalı olabilir mi bir şekilde?
Çok soruya boğdum kusura bakma lütfen :D
3-4 kat maskeleme bandı çek çok rahatlarsın foam olarak ne önerebilirim bakmam lazım

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Benim mizar çoğu kişiden önce Türkiyeye geldi fakat 5 gündür kargoya verilmedi. Bir sıkıntı olur mu?

Ekler

• 1668691284207.png
    1668691284207.png
    43.5 KB · Hit: 51

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Mehmet
Foam olarak da sünger alabilrsin veya pamuk al pamukla doldur içini.
Pamuk biraz tutuşmaya müsait ufak bir kıvılcıma sistem paket olur :) Sünger düşüneceğim, alta sünger atarım o beyaz zımbırtıyı çıkarır maskeleme bandı da alır 3-4 kat çekerim. Teşekkür ettim kanka :)

federalper

80+ Silver
Pamuk biraz tutuşmaya müsait ufak bir kıvılcıma sistem paket olur :) Sünger düşüneceğim, alta sünger atarım o beyaz zımbırtıyı çıkar maskeleme bandı da alır 3-4 kat çekerim. Teşekkür ettim kanka :)
Rica ederim hocam da çoğu arkadaş modlarken pamuk kullanıyor kıvılcam çok zor bir ihtimal zaten kafana göre alabilirsin

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kerem
Bizim şansımızda o kadar klavye içinden stokta olmayanı ve artık üretilmeyeni almak...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,592
Üyeler
162,714
Son üye
sansuronlay
Top Bottom