kanka ben kağıt maskeleme bandı ile yaptım 2 3 kat yapınca bayağı ses kesiyor birde kutunun içinden çıkar köpük ile altına şey yaparsan bayağı güzel bir sesi oluyor black optikl switch e yaptım bayağı iyi olduKanka o beyaz zımbırtıyı ben de yaptım ama çınlamaya zerre fayda etmedi, daha hacimli bir sünger tarzı şey kullanmam lazım herhalde ya. Optik yellow switchler çok yumuşak tüm kuvvet direkt metal plakaya iniyor :/ Bildiğin uygun bişiler var mı tr de satılan hızlıca gelebilecek? Elektrik bandı da çekeceğim ama bandım az kaldı başka işlerde lazım oluyor ara ara, daha iyi iş görür mü o? Görür dersen eve dönerken alırım bir tane çekerim hemen. Ayrıca 2-3 kat çeksem daha iyi etki eder gibi düşündüm ama sakıncalı olabilir mi bir şekilde?
Çok soruya boğdum kusura bakma lütfen
Yurtdışı amazonlarından çok alışveriş yaptım kişisel ihtiyaçlarım için hocam bu durumu da çok yaşadım...Ne müşteri hizmetleri çözüm sunabilir ne satıcı. Kısaca kargo elemanı ürünün olduğu rafa gidiyor ürünü almak için ama bakıyor raf boş ürün yok. Inventory hatası diyorlar buna. Amazon gibi büyük depolara sahip yerleşkelerde çok oluyor. Bir süre sonra ya tarih ertelenecek ya da gidecek bu siparişlerin, bir süre de öyle bekledikten sonra iptal edecek sistem otomatik.Çok sıkıntı etmeyin bu sefer stok çoktu 5 6 tane alanlara bakınca Multi hesaplardan alınmış yani kargolar baya yoğun görünüyor. Onun dışında 11.11 indirimleri falan iyice geciktirdi.
Ohooo başkan kül oldu uçtu gitti hepsiHocalarım hala ürün kaldı mı yoksa kaçırdık mı ? :/
Amazon MH 5 dedi banaBeyler aylık ürün alabilme sınırı 3'müş bilginiz var mı bu konu hakkında
Fotoğrafta mı kötü görüyor? Sulu boya çalışması gibi çıkmış tuşlarKeycapleri taktım ama işaretlediğim kısma uyumlu tuş koymamışlar. Almanca düzen yüzünden böyle oldu sanırım
Tartışmalar vardı ama net bir şey yoktuBeyler aylık ürün alabilme sınırı 3'müş bilginiz var mı bu konu hakkında
Fotoğraf çekince optimize ediyor renkleri o yüzden yapay çıkmış. Normalde böyle değilFotoğrafta mı kötü görüyor? Sulu boya çalışması gibi çıkmış tuşlar
Hepsinde aynı durum varKeycapleri taktım ama işaretlediğim kısma uyumlu tuş koymamışlar. Almanca düzen yüzünden böyle oldu sanırım