Koydum 400 e alan kullansın ben beğendim heves edip aldım da mavi switch denk geldi kullanmıyorum.Tuşların büyüklüğü farklı oluyor böyle olunca. Satacaksan uğraşma zaten olduğu gibi bırak
Koydum 400 e alan kullansın ben beğendim heves edip aldım da mavi switch denk geldi kullanmıyorum.Tuşların büyüklüğü farklı oluyor böyle olunca. Satacaksan uğraşma zaten olduğu gibi bırak
dostum benimde öyle amazonu aradım kolay gelsin kargoyu almamış başka firmaya vermişler oradan gelecekmiş sende bi sor istersenNe hikmetse benimki hala teslim edilmedi sizin sistemde dağıtıma çıktı yazıyormuydu?
Ben sordum da bana henüz almamış 20sine kadar gelir dedidostum benimde öyle amazonu aradım kolay gelsin kargoyu almamış başka firmaya vermişler oradan gelecekmiş sende bi sor istersen
artics 7 verebilirimBir kulaklık alıcam kablosuz 1 aydır adam gibi indirime giren kablosuz kulaklık olmadı hiç
tedariş aşamasına girmiştir uzun süre gelmez ise otomatik sanırım iptal oluyorBen Durgod HK Venus'ü alalı 12 gün oldu, hiç bir hareketlenme yok kargoda. Sipariş edildi yazıyor. Amazon ile görüştüm bana ''bizim depolarımıza ürün gelmedi, gelir gelmez kargolayacağız'' dediler. Ne olacak bilmiyorum.
bendede kolay gelsin getirecek diyor :ddostum benimde öyle amazonu aradım kolay gelsin kargoyu almamış başka firmaya vermişler oradan gelecekmiş sende bi sor istersen
Bu hangi model hocam?Satılık 2000 TL (!) Alırım h.o canlar
21 kasımdan sonra iptal olabilir dedi bana amazon satıcısı. İnanılmaz saçma bence neden iptal ediyor ki, herkese var bize yok hesabına dönüyortedariş aşamasına girmiştir uzun süre gelmez ise otomatik sanırım iptal oluyor
bu satıcı gönderici amazon.com.tr'dede aynı benim başımada geldi stokta olan ürünü aldım gelmedi 2 hafta boyunca otomatik amazon iptal etti.Bu hangi model hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
21 kasımdan sonra iptal olabilir dedi bana amazon satıcısı. İnanılmaz saçma bence neden iptal ediyor ki, herkese var bize yok hesabına dönüyor
Ya bunun bir yaptırımı olmalı. 1 adet kendim için klavyeyi aldım stokta var gözüktüğü halde bana nasıl göndermez? Resmen paraya el koyuyor, stoğunda yoksa koyma kardeşim ilana.bu satıcı gönderici amazon.com.tr'dede aynı benim başımada geldi stokta olan ürünü aldım gelmedi 2 hafta boyunca otomatik amazon iptal etti.