GazzeliAtalay
80+ Bronze
K320 yok mu ya kimsede
apex 7 var reisK320 yok mu ya kimsede
var bende gri renk tkl sadece takas olur amaK320 yok mu ya kimsede
Dostum önceki mesajlarıma bak, satıcıyla konuştum gönderilmesinin imkanı yok diyor iptal ettim siparişi.Ben Durgod HK Venus'ü alalı 12 gün oldu, hiç bir hareketlenme yok kargoda. Sipariş edildi yazıyor. Amazon ile görüştüm bana ''bizim depolarımıza ürün gelmedi, gelir gelmez kargolayacağız'' dediler. Ne olacak bilmiyorum.
Aşağı yukarı 200 tl ama fiyat güncellemesi yaptılar 1200 1400 fiyatıBeyler bu klavyeler normalde kaç para ve siz kaça alıyorsunuz anlamadım
Eng düzenle bir farkı yok neredeyse aslın da klavye düzeni ingilizce seçip devam edebilirsiniz sorun etmeyin ben ilk indirim de almıştım 1 aya yakındır 0 rahatsızlıkla kullanıyorum fps oyunların da aşırı rahat strafe atılıyoralmanca düzen çok kötü ya
biz pek alışık değiliz kaliteli mala ondan galiba1-2 hafta alışma sürecinden sonra çok iyi oluyor evet
Anladım kank sağolAşağı yukarı 200 TL ama fiyat güncellemesi yaptılar 1200 1400 fiyat
Benimki de gözüküyorKolay gelsinde kargosu gözükmeyenler takip numarasıyla sorgulasın benim de gözükmüyordu şuan gözüküyor yarın gelecekmiş