Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
dostum benimde öyle amazonu aradım kolay gelsin kargoyu almamış başka firmaya vermişler oradan gelecekmiş sende bi sor istersen
Ben sordum da bana henüz almamış 20sine kadar gelir dedi

Herkese h.o pek güzeller

Ben Durgod HK Venus'ü alalı 12 gün oldu, hiç bir hareketlenme yok kargoda. Sipariş edildi yazıyor. Amazon ile görüştüm bana ''bizim depolarımıza ürün gelmedi, gelir gelmez kargolayacağız'' dediler. Ne olacak bilmiyorum.

Ben Durgod HK Venus'ü alalı 12 gün oldu, hiç bir hareketlenme yok kargoda. Sipariş edildi yazıyor. Amazon ile görüştüm bana ''bizim depolarımıza ürün gelmedi, gelir gelmez kargolayacağız'' dediler. Ne olacak bilmiyorum.
tedariş aşamasına girmiştir uzun süre gelmez ise otomatik sanırım iptal oluyor

Bu hangi model hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 kasımdan sonra iptal olabilir dedi bana amazon satıcısı. İnanılmaz saçma bence neden iptal ediyor ki, herkese var bize yok hesabına dönüyor
bu satıcı gönderici amazon.com.tr'dede aynı benim başımada geldi stokta olan ürünü aldım gelmedi 2 hafta boyunca otomatik amazon iptal etti.

bu satıcı gönderici amazon.com.tr'dede aynı benim başımada geldi stokta olan ürünü aldım gelmedi 2 hafta boyunca otomatik amazon iptal etti.
Ya bunun bir yaptırımı olmalı. 1 adet kendim için klavyeyi aldım stokta var gözüktüğü halde bana nasıl göndermez? Resmen paraya el koyuyor, stoğunda yoksa koyma kardeşim ilana.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri