Evet.ea sports lgbt yi destekliyor mu?
Bilinik markalar Destekliyor ama bir olay yaşandığın da 1 tane twit bile atmıyorlar.Para kazanmak için bu taktiği uyguladıklarını düşünüyorumea sports lgbt yi destekliyor mu?
beni inye etiketlemiyonuz EA çalışanı yazıyor dimi neyseea sports lgbt yi destekliyor mu?
öyle yapan markalar var evet doğru fakat bazıları maddi destek yapıyorBilinik markalar Destekliyor ama bir olay yaşandığın da 1 tane twit bile atmıyorlar.Para kazanmak için bu taktiği uyguladıklarını düşünüyorum
eğer her müslüman almazsa zarara uğrar umurumda değil ben paramı Allah'ın lanetlediği bir işe destek veren yerden zorunlu bir ihtiyaç olmadığı sürece bir şey almam aynı içki satan marketten bir su almanın bile günah olduğu gibiDestekliyor.
Tüh EA bununla birlikte mali zarara uğradı. Vah canim![]()
Desteklemesi bu rezilliği Allah'ın helak sebebi olarak kabul ettiği bir şeye destek vermesi real madrid veya lcw destek vermiyor mesela rızkı veren Allah sanki lgbt yi destek veriyorum demese iflas mı edecek? gider fifa değil pes alırım eğer o da lgbt ye destek veriyorsa hiç almam piyasa da başka oyun mu kalmadıbenim daha çok merak ettiğim destekleyip desteklememesi neyi değiştirir
tamamdır o kısmı anladım ama maddi yardım yapıyormu mesele orda var starbuck ve valorant yani riot feci şekilde destekleyenlerden birisi meselabeni inye etiketlemiyonuz EA çalışanı yazıyor dimi neyse
destekliyor sebebi ise : dünyada bir çok insan var ve şirket gelirine bakıyor eğer geliri lgbt yi destekleyerek arttırabiliyorsa destekleyebilir çünkü eşcinselinde parasını alır
ilk cümlede anlattım neden zoruma gittiğini bu arada bu görüşler BENCE diyerek çıkmadı kafamdan hangi islam alimine sorsanız hatta hocaya bile sorsanız aynı görüşü savunur savunmayan hoca da varsa cahilin tekidir azcık hadis tefsir kur'an ilmihal kitaplarını okusa herkes bu meseleyi anlar evet doğru diyorsun bu özgürlüğe sahip ülkede şeriat olsa bile özgürdür fakat bunu yaymak amacındalar toplumu bozmaya ve Allah'ın helak ettiği bir şeyi tekrar doğurmaya çalışıyorlar bunu neden anlamıyorsunuz?Bir markanın ya da bir insanın Lgbt'yi desteklemesi niye zorunuza gidiyor ki?
Aslında Lgbt zaten desteklenebilecek bir şey değil isteyen istediğiyle sevişme ilişkiye girme zina eyleme artık ne derseniz özgürlüğüne sahiptir bu sizin karışabileceğiniz bir şey değil ki.
Benim kişisel fikrimi soracak olursanız Lgbtli bir bireyle arkadaş olmam ya da yanımda bulundurmam ama bu onların kişisel hayatına karışabileceğim anlamına da gelmiyor.