🔥İndirim Fifa 23 Xbox ve Ps'de 480₺

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,023
20221118_134629.jpg

20221118_134625.png

480TL indirim der olduk :/

İndirimli hali bile çok pahalı, her sene yenisi çıkan bir oyuna bu kadar para verilmez bence

Futbol oynuna bu kadar neden veresin😀

Arkadaşlar bazıları bu oyunu bu fiyata bedava diyor.Çünkü bu oyunu oynayan arkadaşların çoğu bu oyundan gelir elde ediyor

Futbol oynuna bu kadar neden veresin😀
Saat olarak düşünürsen ucuz aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fifa 22 alın daha iyi. ben pek fark görmedim açıkçası. dünya kupası için alınabilir.
Yav deme öyle fifa 22 sattım 23 almak için. Biraz öv de. Vicdanım rahatlasın. Mükemmel olmuş falan demen yeterli.

İndirimli hali bile çok pahalı, her sene yenisi çıkan bir oyuna bu kadar para verilmez bence
Bence her sene alan kişilere yeni oyun yarı fiyatına satılmalı diyorum. Sonrada yarı fiyatına yapmasalar bile alan adam alıyor zaten diyip kendi tezimi çürütüyorum.

Ben pes 2013 ile mutluyum
Bütün maçlar 5-5 biter.

Son düzenleme:
Saat olarak düşünürsen ucuz aslında.

Yav deme öyle fifa 22 sattım 23 almak için. Biraz öv de. Vicdanım rahatlasın. Mükemmel olmuş falan demen yeterli.
paran varsa alır çatır çatır oynarsın. o yönden sıkıntısı yok oyunun.
ama fifa 22 varken bi de yanına fifa 23 eklemeye gerek yok.(fifa 22yi satıp alınabilir)

paran varsa alır çatır çatır oynarsın. o yönden sıkıntısı yok oyunun.
ama fifa 22 varken bi de yanına fifa 23 eklemeye gerek yok.(fifa 22yi satıp alınabilir)
Aslında fark var. Bende 22 de çim saha bugu vardı. Çimler fifa 2015 kalitesindeydi. 23 e geçince çağ atladım. Birde kaleciler çok değişmiş. Kurtarmalari baya artistik olmuş.

Aslında fark var. Bende 22 de çim saha bugu vardı. Çimler fifa 2015 kalitesindeydi. 23 e geçince çağ atladım. Birde kaleciler çok değişmiş. Kurtarmalari baya artistik olmuş.
dediğin gibi fifa 22 alan oyunculara özel indirim gelirse alınabilir ama fiyatı fazla

Geri