Warzone 2.0 FPS sorunu

Vallahi akıcılık konusunda akıcı kardeşim kimse degil demiyor ama uçaktayken anlık 120 fps den 10 yada 20 ye düşüyor donuyor sonra atlarkende aynısını yapıyor bunu neden yapıyor bilmiyorum ama bence sorunları var oyunun ayrıca silah konusunda bir an önce plunder felan gelmesi lazım silah kasmak için millet fullemiş multiplayerde karşımıza gelince bir şey yapamıyoruz.
bendede uçakta fps artıyor

Bende uçaktayken fps düşüyor aşağıya iniyorum yükseliyor sonra binaya giriyorum düşüyor dışarı çıkıyorum yükseliyor elime silah alıyorum düşüyor tabanca alıyorum yükseliyor. Garip bir optimizasyon gerçekten.
valla herkeste farklı durum

Kalite bu şekilde

ayar da böyle
Aga bende de RX 570 4 GB var. i3-10100F var. En düşük ayarlarda FSR açık-kapalı fark etmeden 125 FPS alamıyorum.
Genelde oyunda ortalama 80 FPS alıyorum. Her şey en düşükte, FSR quality'de. Sadece anti aliasing normalde.

Aga bende de RX 570 4 GB var. i3-10100F var. En düşük ayarlarda FSR açık-kapalı fark etmeden 125 FPS alamıyorum.
Genelde oyunda ortalama 80 FPS alıyorum. Her şey en düşükte, FSR quality'de. Sadece anti aliasing normalde.
ben her şey low ve fsr quality e alınca çok 100 üstü alıyorum genelde ama kalite pek güzel olmuyor
10100f den dolayıdır büyük ihtimalle, veya ram in 8gb ise ondan olabilir

Kim ne derse desin oyunda fps drop sorunu çok fazla.

ben her şey low ve fsr quality e alınca çok 100 üstü alıyorum genelde ama kalite pek güzel olmuyor
10100f den dolayıdır büyük ihtimalle, veya ram in 8gb ise ondan olabilir
RAM 16. 10100F aslında kötü değil ama... Çekirdeği düşük ya, online oyunda fark ediyordur. FSR açınca kalite güzel durmuyorsa neden açıyorsunuz?

RAM 16. 10100F aslında kötü değil ama... Çekirdeği düşük ya, online oyunda fark ediyordur. FSR açınca kalite güzel durmuyorsa neden açıyorsunuz?
kardeşim 3070 ti kullanan arkadaşım bile fps drop yiyor düşün.

sizin dediğiniz ayarlarda kötü duruyor
kendi yaptığım ayarlarda fena değil
çekirdekten değil mimariden dolayıdır büyük ihtimalle

AMD FSR değil de fidalityfx cas ayarını seçin. Altındaki ayarını da 100 yapın. Aşırı net oluyor oyun. YT'de 3-5 video izledim, herkes bu sekılde kullanıyor. Aşırı net oluyor oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,882
Üyeler
190,280
Son üye
Erraenee
Geri