n1tr0
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
herkes arası kötülüyor ama ben daha bi zararını görmedim.ama aras kargo.. alsammı n11 den genede
herkes arası kötülüyor ama ben daha bi zararını görmedim.ama aras kargo.. alsammı n11 den genede
Ne aldınız hocam veya ne almayı düşünüyorsunuzama aras kargo.. alsammı n11 den genede
tamam o zaman akşama alıyorumherkes arası kötülüyor ama ben daha bi zararını görmedim.
gamepower fujin almayı düşünüyorumNe aldınız hocam veya ne almayı düşünüyorsunuz
Abdullah abi inceleme yaptı izleyebilirsinMüzik dinleme film izleme nasıldır bu kulaklıkta
varmı 500tl ye belki Abdullah abi nin tanıttığı gamepower alırım
bakayımmı 2. el?Bende videosunu izledim beğendim baya alınır bence ama şuan param olsa 2.el blackshark v2x bakardım![]()
ama aras kargo.. alsammı n11 den genede
Bulabilirsen temiz çok güzel kulaklık denemedim ama jd711 var şuan olmasa alırdım şansını dene yani 3 ay önce 450 civarı böldü şuan bilmiyorumbakayımmı 2. el?
almayayımmı yani?Aras kargo bizim buradaki şubesi leş bozulcak ürün vardı 2 hafta depoda beklemişler babam kavga falan çıkartı zorla getirttim yani gelip şubeden alın falan dediler gittiğimzde daha gelmedi şu bu oyaladılar biber gönderilmişti başka bı ilde hepsi bozulmuştu açtığımızda çöpe gitti o kargo 100 lira gibi bi kargo ücretiyle göndermişti birde gönderen kişi
Ben anımı anlattım da sorun çıkmaz en kötü geç gelir yani oda sana getiricek şubeye bağlıalmayayımmı yani?
jd711 şuan 358tlAras kargo bizim buradaki şubesi leş bozulcak ürün vardı 2 hafta depoda beklemişler babam kavga falan çıkartı zorla getirttim yani gelip şubeden alın falan dediler gittiğimzde daha gelmedi şu bu oyaladılar biber gönderilmişti başka bı ilde hepsi bozulmuştu açtığımızda çöpe gitti o kargo 100 lira gibi bi kargo ücretiyle göndermişti birde gönderen kişi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bulabilirsen temiz çok güzel kulaklık denemedim ama jd711 var şuan olmasa alırdım şansını dene yani 3 ay önce 450 civarı böldü şuan bilmiyorum
Alma zaten onu 500 lira bütçen varsa çok güzel bı kulaklık değil ışığı zaten saçma sapan fazla ya 2.el blackshark v2x bak yada direk Abdullah abinin incelediğini aljd711 şuan 358tl
2. el pek düşünmüyoeum ama 550tl buldum blackshark v2x sahibindenAlma zaten onu 500 lira bütçen varsa çok güzel bı kulaklık değil ışığı zaten saçma sapan fazla ya 2.el blackshark v2x bak yada direk Abdullah abinin incelediğini al