Rtx 3050 ile 10 fps gecemiyorum

CALE

80+
Reaksiyon skoru
5
yeni laptop aldım rtx 3050 ryzen 5 8gb ram var oyunlarda 10 fps gecemıyorum laptop freedos olarak geldı kendım wındows kurdum

Laptopda donanımsal sıkıntı olabilir yada senin kurduğun windowsda sorun olabilir

büyük ihtimalle driver yüklemedin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

freedos gelmis bide

Sürücülerini güncelle, olmazsa sıfırdan temiz Windows kur. En son çare firma ile iletişime geç.

Driverpack mi kullandın? Tekrar format at. Laptobunun linkini at sürücüleri atayım.

Driverpack ekran kartı sürücüne de el attı büyük ihtimalle. Bu tür 3. programlar bilgisayarı yavaşlaştırıyor ya da bozuyor. Tekrar format at. Formattan sonra etiketle beni başka bir işlem yapma.20 dk format atmıs olurum sen lınklerı at ıstersen

Tamamdır, şu sürücüleri indirip kur.
-Bu attığım sürücünün bir üst sürücüsü daha var ama geçenlerde forumda 5-6 kişi güncellemeyedikleri için konu açtı şimdilik bu attığımı kur.
-Bu sürücüyü istersen başta ekran kartını kurduktan sonra kur ya da kurma.
https://www.amd.com/en/support/apu/...-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-5-5625u
Kalan sürücüleri Windows Update üstünden denetle başka hiçbir şey yapma. Sorun olursa etiketle beni.

yeni laptop aldım rtx 3050 ryzen 5 8gb ram var oyunlarda 10 fps gecemıyorum laptop freedos olarak geldı kendım wındows kurdum
pile tıklayıp bu ayarı en iyi performansa çek
1668863784966.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,804
Üyeler
192,805
Son üye
twiz37
Geri