Cod warzone 2.0 Ping sorunu

Reaksiyon skoru
57
Arkadaşlar internetim iyi olmasına rağmen 179-200ms lerde warzone 2.0 oynuyorum bunun sebebi kayıt oluştururken Amerika yı mi seçmem,onun yerine Almanya mı seçmeliyim ülke değişikliği yapıyor muyuz?

Serverlar les gibi. Onla alakali olabilir. Bu sabah oynarken 370 ping ile oynuyordu serverdaki herkes

Oyun daha tam çıkmadan bu çapta bi oyuna eleştiri yapmak küstahlık olur. 125gb'lık oyun daha 25gb boyutunda. Bir çok eksiklik ve bug giderilicektir. Yapımcılar oyunculardan feedback vermelerini istiyor.

Oyun daha tam çıkmadan bu çapta bi oyuna eleştiri yapmak küstahlık olur. 125gb'lık oyun daha 25gb boyutunda. Bir çok eksiklik ve bug giderilicektir. Yapımcılar oyunculardan feedback vermelerini istiyor.
Kimsenin küstahlık yaptığı yok hocam herkesin kendi fikri özgürce söyleyebilir, lütfen kelimelerinizi daha derli toplu seçmenizi tavsiye ederim

Ama oyun erken erişim oyunu falan değil sıkıntı orada. Erken erişim veya beta falan olsa tamam diyeceğim ama direkt tam bir "oyun" bu.

Ama oyun erken erişim oyunu falan değil sıkıntı orada. Erken erişim veya beta falan olsa tamam diyeceğim ama direkt tam bir "oyun" bu.
Evet kendini bu tam bir oyun diyerek kandırabilir ve haklı çıkarmaya çalışabilirsin ama durum öyle değil ne yazık ki :D
Kimsenin küstahlık yaptığı yok hocam herkesin kendi fikri özgürce söyleyebilir, lütfen kelimelerinizi daha derli toplu seçmenizi tavsiye ederim
Oyun eksiklerini buraya değil yapımcılara söylemeniz gerekir.

Evet kendini bu tam bir oyun diyerek kandırabilir ve haklı çıkarmaya çalışabilirsin ama durum öyle değil ne yazık ki :D

Hayır benim dediğim diğer oyunlar gibi steamde "Erken erişim oyunu" tagı yok. Koymamış adamlar. Tam oyun diye sunuyorlar bunu adamlar. Ben demiyorum yapımcılar diyor

Hocam sen bu oyunu neden babanın oyunuymuş gibi savunuyorsun ? oyun hangi aşamada olursa olsun temeli ilk warzone'dan geliyor zaten. Güncelleme getirmek yerine yeni oyun çıkartıp bir şey yapmışlar gibi.

O zaman eleştiri ya da aramızda fikir alışverişi yapmayalım hocam. Dünya kupasında Luis Enrique nin Ramos thiagoyu de geayı almamasını da artık gider İspanya teknik direktörüne söyleriz, savunduğunuz şey çok mantıksız

Geri