ekran kartı driverlerine ve diğer driverlerini kontroltüm driverlerimi yükledim ve güncel
büyük ihtimalle driver yüklemedin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
freedos gelmis biilk önce kendim manuel olarak yukledım daha sonra driverpack ile hepsini yükledim
Driverpack mi kullandın? Tekrar format at. Laptobunun linkini at sürücüleri atayım.
Driverpack mi kullandın? Tekrar format at. Laptobunun linkini at sürücüleri atayım.evet driverpack kullandım bir sorunmu oluşturuyor ?
Driverpack ekran kartı sürücüne de el attı büyük ihtimalle. Bu tür 3. programlar bilgisayarı yavaşlaştırıyor ya da bozuyor. Tekrar format at. Formattan sonra etiketle beni başka bir işlem yapma.https://www.amazon.com.tr/Acer-A715-43G-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-%C4%B0%C5%9Flemci/dp/B0B8NM1KX6Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Driverpack ekran kartı sürücüne de el attı büyük ihtimalle. Bu tür 3. programlar bilgisayarı yavaşlaştırıyor ya da bozuyor. Tekrar format at. Formattan sonra etiketle beni başka bir işlem yapma.20 dk format atmıs olurum sen lınklerı at ıstersen
pile tıklayıp bu ayarı en iyi performansa çekyeni laptop aldım rtx 3050 ryzen 5 8gb ram var oyunlarda 10 fps gecemıyorum laptop freedos olarak geldı kendım wındows kurdum