Bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir.

Reaksiyon skoru
1
Ya bir discord sunucusunda rasgele cc numaraları veridler bende 30tllik bir satın alım için hepsini denedim hiçbiri çalışamdı sabah baktığımda hesabım askıya alınmıştı sıkıntı olur mu işlem yapmamıştım

cc ne oluyor

Ya bir discord sunucusunda rasgele cc numaraları veridler bende 30tllik bir satın alım için hepsini denedim hiçbiri çalışamdı sabah baktığımda hesabım askıya alınmıştı sıkıntı olur mu işlem yapmamıştım
bişey olmaz ama bir daha yaparsan babanın sopasıyla karşılaşabilirsin. Senin haberin olmadan eve kağıt gelmesin dikkattttt

Neden olmasin millettin kredi karti ile alisveris yapmya calisiyorsun
Kart sahibi ugrasirsa olur

Hırsızlıktan farkı yok yaptığının. Korkman gereken hesaptan daha fazlası.

Akıllanılması için başa bir şey gelmesi lazım illa galiba.. 30 tl için 30K ödese mesela :D

Neden olmasin millettin kredi karti ile alisveris yapmya calisiyorsun
Kart sahibi ugrasirsa olur
kart sahibi yoktur yani sıkıntı olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bişey olmaz ama bir daha yaparsan babanın sopasıyla karşılaşabilirsin. Senin haberin olmadan eve kağıt gelmesin dikkattttt
ya yok o sıkıntı değil hesap kurtulsun yeter böyle şeylerle uğraşmıyom zatenb alaksız bir sunucuda çekiliş vardı girmişim kazanmıştım vermişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hırsızlıktan farkı yok yaptığının. Korkman gereken hesaptan daha fazlası.
kanka txt dosyası olrak rasgele kartlar yazmışlar sanmıyom yani

Şöyle bir zamanlar bende yaptım. Dosya halinde bilgiler geliyor steam eşya alıp (tabi tks banı olmayan hesapta) başka main hesaba aktarıp nakite çeviriyordum.
Ama genede bulaşmayın hırsızlıktan farkı yok.
Gençtik hatalar yaptık o gün bugündür daha yapmadım.

Beyler işlem yapılmıştır diyor habire oyun alıp geri iade ediyordum o yüzdenmiş galiba

cc ile alışverişi gizlenme methodlarını kullanmadan yaptıysan eğer geçmiş olsun, 30-40tl farketmez o ccleri paylaşmalarının sebebi kendileri kullandıktan sonra size de kullandırıp kendilerini aklıyorlar ve son kullanan kimse onda patlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri