aynen arkadaşta söyledi onu steam bi cevap versin duruma göre sıkıntı olursa ne yazacağım hakkında bilgi almak için yazarım burayadahocam senin yerinde olsam sim kartı yeni aldım falan eski sahibinin benle bir alakası yok tarzında bi yalan sıkardım
Steamde hesap satışı yasak öyle bir şey yazarsa hesap tamamen kitlenir sakın öyle bir şey yazmahocam senin yerinde olsam sim kartı yeni aldım falan eski sahibinin benle bir alakası yok tarzında bi yalan sıkardım
hileden 4-5 yıl önceAsıl hesabın neden cs' de banlıydı lol
Sim kartın eski sahibi demek istedim anlamamışsın galibaSteamde hesap satışı yasak öyle bir şey yazarsa hesap tamamen kitlenir sakın öyle bir şey yazma
? neyin kafasını yaşıyon defol konudaniyi olmuş açmasaydın hile
Bende Vac banlı hesabimdaki tel numaranı yeni hesabıma tanımladim 1 yıldır hesap açık alakası yokİstersen başka bir şekilde incelemeye alınsın, makalaye girip baktın mı? adam kendi söylüyor vac yiyen hesabın telefon numarasını kullandığını, bu yüzden incelemeye de alınmış olabilir ama sonunda vac yiyecek bu arkadaş.
Defol konudan? Sana ne oluyor da bunu diyebiliyorsun ahahahah kudurmaya devam edebilirsin. 3-4 sene önce diyip güzelleme yapıyor birde. Ezik gibi hile açmışsın utanmadan hala konuşuyorsun.? neyin kafasını yaşıyon defol konudan