Boșalamıyorum yardım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,621
Beyler öncelikle konu ciddidir gülücük atacak ergenler defolsun.3 haftadır ilișkiye girmedim ve bir sebepten dolayı mastürbasyon yapamıyorum.Testislerim ciddi ağrımaya bașladı ve bu ișlerimi aksatmama neden oluyor.Ne yapmalıyım?
@r4NG3r komik olan nedir bana bunu idrak eder misin?

Beyler öncelikle konu ciddidir gülücük atacak ergenler defolsun.3 haftadır ilișkiye girmedim ve bir sebepten dolayı mastürbasyon yapamıyorum.Testislerim ciddi ağrımaya bașladı ve bu ișlerimi aksatmama neden oluyor.Ne yapmalıyım?
hayat kadınlarına gidebilirsiniz sanırım garip bir yardım isteği

hayat kadınlarına gidebilirsiniz sanırım garip bir yardım isteği
Yok hocam gerek yok ișimi görüyorum sevgilimle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hafta bana biraz uzun geldi. Mastürbasyon yapamamanın sebebi nedir?
Hocam cinsel organın üstünde çok fena yara var çok yanıyor yapmaya çalıșırsam.Olmasa zaten ilișkiye gireceğim.

Reis öncelikle 3 hafta aşırı uzun bi süre bi zaman sonra rüyalanman falan lazım ben en son bunalıma girdiğim vakit 8 9 gün boşalamamıştım aslında bende tık yoktu yani film falan izlesemde etki etmiyordu sonra dan düzeldi bi doktora görünmeni tavsiye ederim.

Reis öncelikle 3 hafta aşırı uzun bi süre bi zaman sonra rüyalanman falan lazım ben en son bunalıma girdiğim vakit 8 9 gün boşalamamıştım aslında bende tık yoktu yani film falan izlesemde etki etmiyordu sonra dan düzeldi bi doktora görünmeni tavsiye ederim.
Gerçi psikolojik de olabilir çok üzerine gitme bence kral ağrı falan demişsin o yüzden kesinlikle doktora git ama böyle çok üzerine gidersende bağımlısı olursun ayıktırıyım.

Rüyalanma oldu zaten 2 defa farkettim ama yine de yetmiyor sanırım.

Bu kadar küçük bișey için doktora mı gideceğim?
Sorunun bu brom, mastürbasyon yapamıyorsun yaran var ilişkiye giremiyorsun yaran var. O zaman yaranın geçmesini bekleyeceksin süreci de hızlandıracak olan şey doktor ve verdiği ilaç/krem.
Düzenleme; belki oral ilişki olabilir. O zamanda mı acı çekiyorsun?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri