Boșalamıyorum yardım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler öncelikle konu ciddidir gülücük atacak ergenler defolsun.3 haftadır ilișkiye girmedim ve bir sebepten dolayı mastürbasyon yapamıyorum.Testislerim ciddi ağrımaya bașladı ve bu ișlerimi aksatmama neden oluyor.Ne yapmalıyım?
@r4NG3r komik olan nedir bana bunu idrak eder misin?
Üroloji >>

Kasık ve testislerinin ağrıma sebebi 3 haftadır boşalamaman zaten. Bana kalırsa prezervatif ve şampuan ile duşta mastürbasyon yapman. Yaranın acısını keser diye düşünüyorum. Kesmese bile acıyı hafifletir. Ya da ilişkiye gireceksin. Bu arada yaranın daha önce sebebi çok fazla mastürbasyon yapmandan dolayı olabilir mi ?

Kasık ve testislerinin ağrıma sebebi 3 haftadır boşalamaman zaten. Bana kalırsa prezervatif ve şampuan ile duşta mastürbasyon yapman. Yaranın acısını keser diye düşünüyorum. Kesmese bile acıyı hafifletir. Ya da ilişkiye gireceksin. Bu arada yaranın daha önce sebebi çok fazla mastürbasyon yapmandan dolayı olabilir mi ?
Olabilir

Yok hocam gerek yok ișimi görüyorum sevgilimle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cinsel organın üstünde çok fena yara var çok yanıyor yapmaya çalıșırsam.Olmasa zaten ilișkiye gireceğim.
Kanka yani yara varsa ara vermek zorundasın zaten, ilişkiye girmemek de doğru karar. İlla yapmak istersen çoluk çocuk çok anlamasın "tip play" yap, sağlığın üstünde olumsuz etkisini hissediyorsan da aile hekimliğind veya hastaneye gidebilirsin. Geçmiş olsun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,481
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri