hocam bende klavye ile mouse almayı düşüyorum kablolu alacağım sanırım çünkü gecikme olmasını pek istemiyorum.O biraz da kablosuzuna bağlı
(daha bilgisayar piyasada yok bu arada)
hocam bende klavye ile mouse almayı düşüyorum kablolu alacağım sanırım çünkü gecikme olmasını pek istemiyorum.O biraz da kablosuzuna bağlı
Aynen.1150 TL'ye denk gelirdi o zaman
benim aklıma geldide ya dedim naysa 10 dk ayıracağım para yollayacamda gece gece bide limiti var uğraşacağıma alim dedim 125 tl geri dönüşü olacaktı ama 60 tl bonus kazandık garantiden oda yeter şimdilikNays ile %10 indirim varmış neden hatırlatmadınız![]()
50 değil mi ya? Bana 50 verdi ve garanti pay ile ödememe rağmen.benim aklıma geldide ya dedim naysa 10 dk ayıracağım para yollayacamda gece gece bide limiti var uğraşacağıma alim dedim 125 TL geri dönüşü olacaktı ama 60 TL bonus kazandık garantiden oda yeter şimdilik
Hocam bu nays her üründe oluyor mu ona göre bi nays hesabı açıp içine para atmak lazım o zamanAynen.![]()
Bi an aklıma geldi de baktım. Kullanamıyorum hiç ama oluyordur illa ki.Hocam bu nays her üründe oluyor mu ona göre bi nays hesabı açıp içine para atmak lazım o zaman
Bi an aklıma geldi de baktım. Kullanamıyorum hiç ama oluyordur illa ki.
Doğrudur kanki.Nays 30 kasımda bitiyormuş ve max indirim 250 TL imiş %10 olarak
Benim imzadaki klavyeyi düşünebilirsin gecikme yok.hocam bende klavye ile mouse almayı düşüyorum kablolu alacağım sanırım çünkü gecikme olmasını pek istemiyorum.
(daha bilgisayar piyasada yok bu arada)
Umarım başka indirim gelmez kral.Ben uyumaya gidiyorum.Daha yeni başlıyoruz falan yazıyormuş fafdsdf"(!)" son anda yetişti az daha uçuyordun
kötü knkKaçırdık iyi mi