❌İndirim Bitti! 1 TB Samsung 980 PRO M2 SSD - 2092 TL AMAZON TR

Boşa para harcamış olursun
Hocam kısa vadeli düşünmeyin. Ben bunu aldıktan sonra en az 5+ yıl kullanacağım. İlerde tekrar sistem toplarsam bu SSD yi oraya takarım. Bu açılardan düşünün. 1 TB M.2 SSD arıyorum ve mümkünse markası Samsung olmasını istiyorum. Alma niyetim çok yüksek şuan.

Hocam kısa vadeli düşünmeyin. Ben bunu aldıktan sonra en az 5+ yıl kullanacağım. İlerde tekrar sistem toplarsam bu SSD yi oraya takarım. Bu açılardan düşünün. 1 TB M.2 SSD arıyorum ve mümkünse markası Samsung olmasını istiyorum. Alma niyetim çok yüksek şuan.
öyle sorsan ona göre yanıt verirdim al o zaman ben de ihtiyacım olmamasına rağmen ilerde oyunların boyutları artar diye 2tb ssd aldım

öyle sorsan ona göre yanıt verirdim al o zaman ben de ihtiyacım olmamasına rağmen ilerde oyunların boyutları artar diye 2tb ssd aldım
Siparişi verdim. Uzun vadeli planlarda hiç pişman olmadım. Bu SSD uzun vadeli planıma son derece uygun diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Arkadaşlar taksit oluyor mu bu olmuyor mu göremedim de.

Buldum tamamdır.

Bende şu an 970 evo plus var 1 TB. Windows ona kurulu. Bunu alınca pcie 4 e bunu taksam onu diğer slota taksam 3.0 olana. Windowsu kolay bir şekilde buna geçirebilir miyim yoksa temiz kurulum mu yapmam lazım ?

Arkadaşlar Vatan bile 2100 civarı bir fiyata daha 1 ay olmadı sanırım bu ürünü yani Türkiye satıcılı sattı. Onu geçtim Amazon Germany de sadece 1 ay garanti var diye bir kural yok. Benim bildiğim o süre iade süresi. 1 ay geçtikten sonra 2 yıl içinde üründe sorun olursa gönderirsin ücret ödemesi yapıyor ama aldığım fiyatın tamamını değil, (satın alma kısmında direk ürün fiyatı yazanı ödüyor) bu ithalat ücreti vs onları ödemiyor sadece.
Özetle Amazon Germany'den aldım 3 ay sonra bozuldu param çöpe gitti diye bir durum yok.

Ürünün fiyatı iyi zaten alınabilir ama devasa hiç olmamış kaçırılmayacak bir fırsat değil. Ayrıca bu ürünü alırken anakartınıza bakın uyumlu mu. Onu geçtim bu ürünü laptopa alacaksanız bence almayın. Isınma sorunu oluşturabilir. Bunlar yüksek hızlara çıkmak için ısı üretiyorlar bu yüzden genelde 4.nesil olanlarda soğutucu görürsünüz ama onlar da soğutucu ile laptoba takılmıyor.

Ben 970 Evo Plus modelini bekliyorum. 1500 civarına görürsem laptoba onu alacağım. PCIE x 4 olanları anakart desteği yoksa, laptopta kullanılacaksa bence alırken 2 kez düşünün. Biraz yabancı sitelerde yapılan testlere vs bakın.

Ama anakartınız destekliyorsa ve masaüstü için alıyorsanız alınabilir bir ssd tabi hem de en iyilerinden. Samsung 990 Pro modeli de çıktığı için bence artık bu fiyatlara sık sık görürüz. Bir de Cuma günü amazon apayrı bir indirim de yapabilir diye onu bekliyorum ben, he yapmazsa ne olur? 1 hafta sonra amazon germany olarak yine satışa 2000tl civarı çıkarır hep çıkarıyor. (Not: Ocak sonrasını bilemem ben bu 2,3 hafta için konuşuyorum)

Yanlış Bilgilendirme
980 pro iyi ürün değil iyi olmadığından 990 Pro yu çıkardılar
ayrıca 980 de sağlık sorunu ortaya çıkıyor

katılıyorum. özellikle belki soğutuculu olarak kullanılırsa sorun çıkarmaz ama ısındığıyla ilgili de birkaç yerde yazı görmüştüm. WD Black var, Kingston modeli vs de var PCIE x 4 lü buna yakın performans veren ve bu fiyatlarda Amazon Germany satıcılı satılan.

Bana kalsa PCIE x 3 de olsa en garantisi 1TB Samsung 970 Evo Plus modeli. LAptop için onun indirimini bekliyorum.

Bu nasıl mantık anlamadım. 980 pro Aralık 2020 de satışa sunuldu. 990 pro Ekim 2022 de. Herkes üst seviye Ssd derken sizin 980 pro iyi ürün değil demeniz biraz saçma olmuş. Sizin mantiginizla bakarsak 970 evo plus iyi ürün değil iyi olmadığı için 980 pro yu çıkardılar

Bu nasıl mantık anlamadım. 980 pro Aralık 2020 de satışa sunuldu. 990 pro Ekim 2022 de. Herkes üst seviye Ssd derken sizin 980 pro iyi ürün değil demeniz biraz saçma olmuş. Sizin mantiginizla bakarsak 970 evo plus iyi ürün değil iyi olmadığı için 980 pro yu çıkardılar
1 - Ben 980 pro kullandım elden hemen çıkarttım kronik sağlık sorunu var ( 3-5 ay kullanımda SSD sağlığı %85 lere düşüyorsa kronik sorun vardır
eski kullandığım corsair MP510 yaklaşık 3,5-4 yılda ssd sağlığı %95 demek ki samsung 980 pro %100 kronik sağlık sorunu var elde patlamalık ürün ayrıca bu 1 kişide görülmedi kullanan çoğu kişi bu sorunu yaşıyor)
2 - Samsung neden 790, 890 serilerini neden çıkartmadı
3 - Samsung 980pro bu donanım (Phison E18, Micron ve 176 layers) karşısında ezildi bunu yaklaşık 10-15 firma kullanıyor
4 - samsung 980 pro (128 layers) - sorunlu kontrolcü
samsung 990 pro (236 layers)

980 pro iyi olmadığı için 990 pro mu çıktı🤦‍♂️
O zaman İphone 13 kötü olduğu için 14 çıktı.
Bu nasıl bir düşünce...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri