Kasanın arka tarafinda ekran kartinin denk geldigi kisimdaki demirler sokulmus mu yoksa duruyor musigma-rules aldim ekran karti ayri geldi takamiyorum yardim eder misiniz
sokulmuşKasanın arka tarafinda ekran kartinin denk geldigi kisimdaki demirler sokulmus mu yoksa duruyor mu
tam ustune getiriyorum soketin ama 0.50 cmlik bosluk kaliyorKasanın arka tarafinda ekran kartinin denk geldigi kisimdaki demirler sokulmus mu yoksa duruyor mu
evet biliyorum ancak boslugun geldi yer tam ust uste gelmiyorÖnce 2 vidayı sökün sonra PCI Express yuvasındaki çentiği açın aynısı ram slotlarında da var. Sonrasında kartı boşlukları denk gelecek şekilde takıp çıt sesini duyduğunuz an oturmuştur. Sonra vidalarını takıp sıkın. En son 8 pini ekran kartına takın bitti.
Gelmesi lazım anakart modeli neydi?evet biliyorum ancak boslugun geldi yer tam ust uste gelmiyor
Gelmesi lazım anakart modeli neydi?
Gözüme bi anormallik gelmedi hocam. İsterseniz youtube'dan ekran kartı montaj videolarından detaylı bir takip edin derim![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Karti | ITOPYA
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile RX 6500 XT MECH 2X 4G OC ITOPYA'dawww.itopya.com
Yüksek boyut hatası minormal fotograf olarak yukleyemiyorum hata veriyor