Beleş 1050ti da iyidir.1660 iyidir ya yeter![]()
Beleş 1050ti da iyidir.1660 iyidir ya yeter![]()
Oda olabilir1 tanede bana düşse keşke. Bence forumdaki rütbelere göre dağıtım olur diye düşünüyorum.
Bize düşer herhalde ozaman1 tanede bana düşse keşke. Bence forumdaki rütbelere göre dağıtım olur diye düşünüyorum.
Bende yeni pc toplayacağım öyle fazla bir bütçem yok eğer bana çıkarsa en azından sistemdeki parça kalitesi artar inşallah senin benim gibi ihtiyacı olan birine çıkar diyeyim bol şansBen Apu sistem kullanıyorum, inşaAllah bana çıkar
Hayırlısı olsun dostumBende yeni pc toplayacağım öyle fazla bir bütçem yok eğer bana çıkarsa en azından sistemdeki parça kalitesi artar inşallah senin benim gibi ihtiyacı olan birine çıkar diyeyim bol şans
20 Adet 1660S vardı elinde mining dönemi onlar olabilir benceEkran kartı modeli ne bilen var mı?
Ben de öyle düşünüyorum, belki sürpriz yapar 20 yerine 40 da hediye edebilir, Abdullah Abi çok kral adamdır, gerçekten en indirimli ekipmanları o paylaşıyor her zaman, ve böyle bir hediye akımını da başlatabilir20 Adet 1660S vardı elinde mining dönemi onlar olabilir bence
olm 3450 ne benim bile eski yanan laptop gpum HD5650 Allah kurtarsın beterin beteri de varmışOda olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hd3450 yetmiyor bana babamda onun bilgisayarını kullanmama her zaman izin vermiyor inşallah benim gibi ihtiyacı olanlara verir 1660s