UfukGulerr
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Monster kullanıcısı olarak çok net Lenovo derim
Aldığı kasaya bağlı olarak dediğinizde haklısınız ama Tongfang kasalarda o ısınma sorunu performansı etkileyecek derecede yok. Laptoplarda üzücüde olsa 85 90 derece işlemci ısıları normal kabul ediliyor.Hiç abartmıyorum sırf ısınmasından monster kullanmayı bırakan arkadaşlarım var
İşte burda ki ikilemde tarafını sen seçeceksinHocam 2hafta önce Acer nitro 5 aldım İ7 12700h 3060 dı. Okadar övmelerine rağmen 95 derecelere cıkıyordu valorantta felan, belki normal olabilir ama benim içime sinmedi, şimdi monster de aynı şeyi yaşatmasını istemiyorum, Asus rog alacaktım Ryzen7 4800h 3050ti ısınmıyor diye vazgeçtim legiona yöneldim
O değilde Lenovoyu burda övüyorum şu anki bilgisayarım Lenovo ve ısı derecesi 56 derece sadece sistemde donanım haberin sekmesi açık![]()
Sen olsan hangisini seçerdin hocamİşte burda ki ikilemde tarafını sen seçeceksin
Bana sorarsanız ben Lenovo seçerimSen olsan hangisini seçerdin hocam
Hocam ben kararından caydırmayayım sonra küfür yemek istemiyorum.Sen olsan hangisini seçerdin hocam
Monster kullanıcısı olarak legion mu alırsınız tulpar mı hocamAldığı kasaya bağlı olarak dediğinizde haklısınız ama Tongfang kasalarda o ısınma sorunu performansı etkileyecek derecede yok. Laptoplarda üzücüde olsa 85 90 derece işlemci ısıları normal kabul ediliyor.
Yok yok hocam estagfurllahHocam ben kararından caydırmayayım sonra küfür yemek istemiyorum.![]()
Monsterın sorunlu olan kasası genllikle clevo kasa. Bir kez daha söylüyorum tongfang kasa normal sıcaklıklarda çalışıyorHocam pek anlamıyorum ama monsterde hoşuma gitti ama forumlarda felan çok şikayetciler oyüzden önyargılıyım az da olsa
Tamamdır hocam cok sağolBana sorarsanız ben Lenovo seçerim
Tamamdır hocam bi araştırayım ozaman monsterı biraz sağolunMonsterın sorunlu olan kasası genllikle clevo kasa. Bir kez daha söylüyorum tongfang kasa normal sıcaklıklarda çalışıyor
Tamamdır hocam çok sağolMonster kullanıcısı olarak çok net Lenovo derim
Çok sağolun hocam, hepinize teşekkürler iyi günlerKonuyu çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın.
İyi günler dilerim![]()
Ben Monster değil Acer kullanıcısıyım dostum. Ama alsam markaya değil modele bakarım,Asus gibi teknoloji devi firmaların bile sıkıntılı laptopları var.Monster kullanıcısı olarak legion mu alırsınız tulpar mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok yok hocam estagfurllah![]()
Haklısın hocam ama az para da değil, en küçük yorum bile etkiliyor çok şikayet duyunca doğal olarak ön yargı oluşuyorBen Monster değil Acer kullanıcısıyım dostum. Ama alsam markaya değil modele bakarım,Asus gibi teknoloji devi firmaların bile sıkıntılı laptopları var.