Ama bak şunu diyim monsterın bu kasasını bilmiyorum belki soğutması başarılıdır
Doğru Hocam, önceliğim ısınmaması zaten.
Doğru Hocam, önceliğim ısınmaması zaten.
Hocam legion ısınma konusunda daha iyi diyorlar ama, birçok forumda ısıdan şikayetciler monsterdenTongfang kasa Clevo kasaya göre daha kaliteli soğutma anlamında da daha iyi. Legionun işlemcisi monsterın işlemcisiyle kapışamaz bile. Ekran kwrtları da (taö dikkat etmedim) aynı gibiudi. Monster daha mantıklı
Bende bilmiyorum hocam ama 20.4e göre özellikleri baya kısmıylar bu modelinde pek önermiyorlar nedenseAma bak şunu diyim monsterın bu kasasını bilmiyorum belki soğutması başarılıdır
Doğrudur hocam soğutma anlamında legionla kapışamaz ama iyi seviyedeyse monstera bakılabilirHocam legion ısınma konusunda daha iyi diyorlar ama, birçok forumda ısıdan şikayetciler monsterden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bilmiyorum hocam ama 20.4e göre özellikleri baya kısmıylar bu modelinde pek önermiyorlar nedense
Evet ekran ve sistem olarak daha iyi ama ısınması beni korkutuyor hocam Antalya da yaşıyorum yazın problem oluyorMonster özellik olarak işlemci çok daha iyi ekran büyük bu iki özellik bile yeterli birbirine yakın olsa Lenovo derdim ama bu şekil monster.
Tamamdır hocam cok iyi olurBen Monster 1 ay merak edip kiralık eşya olarak kiralayıp kullanmıştım bu süreçte ısı değerlerinide ısı konusunda aşırı linç olmasından dolayı kontrol edip not almıştım o notları bulursam atacağım
Isınmasına ısınır ona bir şey diyemem ama hem fiyat ucuz hem işlemci iyi hem ekran büyük. Daha da bir şey demiyorumEvet ekran ve sistem olarak daha iyi ama ısınması beni korkutuyor hocam Antalya da yaşıyorum yazın problem oluyor
Hocam 2hafta önce Acer nitro 5 aldım İ7 12700h 3060 dı. Okadar övmelerine rağmen 95 derecelere cıkıyordu valorantta felan, belki normal olabilir ama benim içime sinmedi, şimdi monster de aynı şeyi yaşatmasını istemiyorum, Asus rog alacaktım Ryzen7 4800h 3050ti ısınmıyor diye vazgeçtim legiona yöneldimIsınmasına ısınır ona bir şey diyemem ama hem fiyat ucuz hem işlemci iyi hem ekran büyük. Daha da bir şey demiyorum
Hocam pek anlamıyorum ama monsterde hoşuma gitti ama forumlarda felan çok şikayetciler oyüzden önyargılıyım az da olsaTongfang kasada ısınma normal seviyelerde. Ayrıca 5.nesil ryzenin 105C ye kadar ısınması normal karşılanıyor. İntelin 12.nesil işlemcileri de 95 dereceye kadar ısınıyor(yanlış hatırlıyor olabilirim). Yani bu durumda intel işlemci amdye göre daha serin çalışacaktır zaten. Yeni nesil Tongfang kasa monster varken 5600h lı legion alınması bana göre çok manyıksız