VG278QR alıyorum

evren_

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam forumda bir çok konuyu inceledim bu modeli alacağım 1 saate kadar vatandan alacağım aynı gün teslimat yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz

Bu modeli alırken 165Hz olması 0,5 ms tepki süresi Gsync ve free sync desteklemesi birde lol için özellikle elmb olmasından dolayı karar verdim.
Ayrıca geçen ay topkapı vatanda bu modele bakmıştım bazı markaların va panelinden daha iyi olduğuna kanaat getirdim.

görüşlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar selam forumda bir çok konuyu inceledim bu modeli alacağım 1 saate kadar vatandan alacağım aynı gün teslimat yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz

Bu modeli alırken 165Hz olması 0,5 ms tepki süresi Gsync ve free sync desteklemesi birde lol için özellikle elmb olmasından dolayı karar verdim.
Ayrıca geçen ay topkapı vatanda bu modele bakmıştım bazı markaların va panelinden daha iyi olduğuna kanaat getirdim.

görüşlerinizi bekliyorum

Aynısını ben kullanıyorum kardeşim zamanında bende baya bi baktım yaklaşık 5 ay felan oldu bir sıkıntım yok

Ben kullanıyorum çok iyi bir karar dediğin gibi renk kalitesi çok iyi severek kullandığım bir ürün ayrıca g-sync özelliğini de destekliyor tavsiye ederim.

görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba ürün çok başarılı memnun kalıcağınız bir monitör 165 hz 0,5ms performanslı.aynı gün içerisinde biraz zor ama bugun verirseniz sparişi yarın gelir.

hangi modellerden daaha iyi paneli acaba linkteki modelin paneli TN

hangi modellerden daaha iyi paneli acaba linkteki modelin paneli TN

Orda okadar çok model vardı tam hatırlamıyorum görevli arkadaş ile tek tek baktım bu model benim dikkatimi çekmişti vievsonic in bi modeli ile yan yana koyduk her anlamda budaha iyidi panel olarak o va ydı.
tn olması kötümü ?

TN paneli olması bence fiyatına göre tam alınabilir bi monitör bende bayagıdır bakınıyorum daha ıyısını göremedim. şimdiden hayırlı olsun

görüşlerinizi bekliyorum
Onu alacağına bunu al bu ondan daha iyi ztn 1ms ile 0.5 ms farketmenin imkanı yok

Aynısını ben kullanıyorum kardeşim zamanında bende baya bi baktım yaklaşık 5 ay felan oldu bir sıkıntım yok
model numarasını görğnce direk yorum yapayım dedim. TUF ailesine hoşgeldin kardeşim şimdiden söyliyim oyunlarda muazzam bir panel kalitesi var.

Ms olayına fazla takılma1ms ile 8ms arsındaki farkı bile hisetmezsin fps oyunları oynamıyorsan normal hikaye modu oyunlarda oynarım diyorsan 2k 144hz alabilirsin bu fiyata pc sağlamsa 2k almanı öneririm bide ne amaçla kullancaksın neler oynuyorsun ne yapıyorsun yazabilirmisn.

Siparişi verdim teslimatı için bekliyorum bu gün yetişirse resimlerini atacağım. Görüş belirten herkese çok teşekkür ediyorum.

Beyler alırım bi ho

görevdeydim yeni geldim çok ilgilenmedim sorularınız varsa alırım

Geri