🔥İndirim Dark Freezer X94RD 249 TL

SadeceSeyf

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,395
Yani ne kadar soğutur bilmiyorum ama diğer yerlere göre fiyatı çok iyi geldi.Ben aldım bir tane ramler olur mu bilmiyorum ama deneyeceğim

Ben yıllardır kullanıyorum. Öncelikle matx anakarta sahip olanlar için söyliyiyim baya bir yer kaplıyor. Soğutması için şöyle örnek verebilirim BF V 64 kişilik serverda 60-70 derece arasında çalışıyor işlemci. İşlemci : R5 5600 Kasa: Lunatic Orkinos

Ben yıllardır kullanıyorum. Öncelikle matx anakarta sahip olanlar için söyliyiyim baya bir yer kaplıyor. Soğutması için şöyle örnek verebilirim BF V 64 kişilik serverda 60-70 derece arasında çalışıyor işlemci. İşlemci : R5 5600 Kasa: Lunatic Orkinos
Teşekkür ettim gelsin güzelse bir adet daha alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ramleriniz RGB mi acaba sığıyor mu ?

aynen bence de güzel fiyat. Geçen ryzen 5 5500 aldım. Stok fan ile bilgisayar boştayken bile 52 derecede falan çalışıyor. alabilirim aslında bunu.

aynen bence de güzel fiyat. Geçen ryzen 5 5500 aldım. Stok fan ile bilgisayar boştayken bile 52 derecede falan çalışıyor. alabilirim aslında bunu.
core power boost kapatın hocam sıcaklık düşüyo baya, bende max 36 derece boşta

eğer performans olarak farketmiyorsa yeni fan almayacam. Ama farkediyor derseniz yukarıdaki fanı almayı düşünüyorum
Hocam yazılana göre farkediyormuş.Yani benim için 65-70 arası tutarsa bu fiyata kafi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,391
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri