intrusion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
1 tane diskiniz mi var ve ayrıca fotodakilerden hangisine kuracaksınız?Nasil yapacagim windowsu sildim
Windows bu sürücüye yüklenemiyor a basınca ne yazıyor?evet 1 diski 2 ye bölmüşler c ve d olmak üzere fotoğrafları d diskine attım büyük gb li olan d diski
Sildiğin diski (ayrılmamış alan) yeniden oluşturman gerek. Alttaki “yeni” tuşuna bas diski yeniden oluştur. Sonra o diski seçip devam et.Arkadaslar laptop a format atacaktim c ve d diski vardı bütün fotograflari falan d diskine attim c diskinde sadece windows kaldi sonra windows kurulum ekranina geldim bu iki disk disinda herseyi sildim ama kuruluma devam edemiyorum lütfen yardim edin
şeçilen diskte mbr bölüm tablosu var.EFİ sistemlerde,windows yalnızca gpt diske yüklenebilirWindows bu sürücüye yüklenemiyor a basınca ne yazıyor?
disk silmedin ayrılmış alanlar vardı onları sildim 1 gb den az 2 tane şey vardıSildiğin diski yeniden oluşturman gerek. Alttaki “yeni” tuşuna bas diski yeniden oluştur. Sonra o diski seçip devam et.
C bölümünü de silmişsin 97gb ayrılmamış alan var orada. O bölümü tekrar oluştur.şeçilen diskte mbr bölüm tablosu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
disk silmedin ayrılmış alanlar vardı onları sildim 1 gb den az 2 tane şey vardı
Yeni disk oluştura zaten basman gerek ama bassansa yine kuramayabilirsin çünkü mbr bölüm tablosu var. Gpt çevirmen lazım ama bildiğim kadarıyla çevirince içindekiler siliniyor.şeçilen diskte mbr bölüm tablosu var
disk silmedin ayrılmış alanlar vardı onları sildim 1 gb den az 2 tane şey vardı
kusucam stresten 2 dk lavaboya gitmem lazım geliyorum hemenYeni disk oluştura zaten basman gerek ama bassansa yine kuramayabilirsin çünkü mbr bölüm tablosu var. Gpt çevirmen lazım ama bildiğim kadarıyla çevirince içindekiler siliniyor.
Ayrılmamış alanı ayırdıktan sonra hâlâ kurulamıyor hatası veriyorsa bu videodaki gibi diskpart yazdiktan sonra disk list kısmına kadar yapıp gelen ekranın fotoğrafıni atar mısın?
D yi silip diski birlestirmeden kuramazsin baska bir pcye hddyi bagla fotolarini al sonra birlestirArkadaslar laptop a format atacaktim c ve d diski vardı bütün fotograflari falan d diskine attim c diskinde sadece windows kaldi sonra windows kurulum ekranina geldim bu iki disk disinda herseyi sildim ama kuruluma devam edemiyorum lütfen yardim edin
Aga yaptim gitti hersey offfYeni disk oluştura zaten basman gerek ama bassansa yine kuramayabilirsin çünkü mbr bölüm tablosu var. Gpt çevirmen lazım ama bildiğim kadarıyla çevirince içindekiler siliniyor.
Ayrılmamış alanı ayırdıktan sonra hâlâ kurulamıyor hatası veriyorsa bu videodaki gibi diskpart yazdiktan sonra disk list kısmına kadar yapıp gelen ekranın fotoğrafıni atar mısın?