İbrahim_Talha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,954
Olursa beni de etiketler misin2k ips monitör olsun lütfen, her yerden manifestliyorum![]()
Olursa beni de etiketler misin2k ips monitör olsun lütfen, her yerden manifestliyorum![]()
Yalan indirim çok oluyor. Fakat bakmak lazım yine de. Amazon'a bakmanı öneririm iyi indirim oluyor.Dostlar ben HyperX Cloud II , Zowie Mouse ve oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Sizce yarın indirimler iyi olur mu?
Hocam DELL S2721DGFA aklınızda bulunsun 6500 e inebilir bir yerlerde bir ihtimal. Eğer Hepsiburada'da girerse Nays'ınız hazırda olsun onla 250 TL cashbackle alırsınız.2k ips monitör olsun lütfen, her yerden manifestliyorum![]()
bu nasıl bayağı bir üslup böyle kendin anlamadığın için kendine kızLan armut abdullah abi geçen videoda da itopyada ındirim olacak dedi. Belki başka yerde reklam yapmıştır diye sordum. Kemik atmış gibi atlama hemen
Üsluba bakLan armut abdullah abi geçen videoda da itopyada ındirim olacak dedi. Belki başka yerde reklam yapmıştır diye sordum. Kemik atmış gibi atlama hemen
Kusura bakma kardeşim beni aşağılamaya çalışan birisine cevabim budur. Herkesin hayatı 24 saat sosyal medya değildir. Varsa bir problemin engellersinÜsluba bak
Çünkü biz hardcore FPS (ben CS GO oynuyorum) oyuncular için inanılmaz bir ergonomisi ve rahatlığı var. Ayrıca çok iyi bir mouse. Zowie manyak bir mousezowie mouselar hala overrated mi eskisi kadar? neden baska markalar yerine zowie
Anlamayacak ne var burada? Ermiş miyim ben. Anlayıp anlamadan yorum yapmabu nasıl bayağı bir üslup böyle kendin anlamadığın için kendine kız
Sanki bizde öyle bi kültür yok gibi bilmiyomKasım indirimleri tabi var ama yarın Black Friday, daha da önemli gün