Yurtdışına bağlı bir şey. Biz ise Efsane Cuma adı altında böyle bir şey yapıyoruz.Sanki bizde öyle bi kültür yok gibi bilmiyom
bu konuda bişeyleri anlamayan tek kişi sensinAnlamayacak ne var burada? Ermiş miyim ben. Anlayıp anlamadan yorum yapma
Hayatta mi gereksiz insanlar ve konuşmalarından biri saha sanada engelbu konuda bişeyleri anlamayan tek kişi sensin
Ben de b450m anakart arıyom umarım girer. Hangi siteler bakmaliyim sence?Yurtdışına bağlı bir şey. Biz ise Efsane Cuma adı altında böyle bir şey yapıyoruz.
İnşallah girer bakalım ben de o monitörü düşünüyorum.Hocam DELL S2721DGFA aklınızda bulunsun 6500 e inebilir bir yerlerde bir ihtimal. Eğer Hepsiburada'da girerse Nays'ınız hazırda olsun onla 250 TL cashbackle alırsınız.
Dua ette düşsün be. Zowie EC1-C yeni serisini almak istiyorum ama 1.399 ₺ şuan ve çok pahalıKankam zowie düşerse etiket atmaz mısın bea?
Ben de yarın işlemci ve ram alacağım. Bakalım iyi fiyatlar çıkacak mi. Bugün almıştım itopyayi ve oyun hediyelerini hatırlayınca iptal ettimYurtdışına bağlı bir şey. Biz ise Efsane Cuma adı altında böyle bir şey yapıyoruz.
Yarın akakçe'den tüm B450 anakartlara bakBen de b450m anakart arıyom umarım girer. Hangi siteler bakmaliyim sence?