🔥İndirim Harley Davidson Bot 980 TL (Birkaç Model Mevcut)

bu madeli sevmiyorum başka madeli var almak istediğim indirim olursa onu alırım yoksa elle den devam

Ben şanssızım bot ayakkabı konusunda. Bütün numaralara indirim koyuyorlar 44 numaraya koymuyorlar. Aynısı bunda da var. 44 Numara %15 indirim diyor :(

bu ikiside değil ama 2. linktekine benziyor boynerde görmüştüm o modeli güzeldi

Alacaklar ağır bir bot olduğunu bilerek alsın. Alıp sonra kütük gibi iadeyle uğraşacağım dememek için uyarıyorum. :)

Ben şanssızım bot ayakkabı konusunda. Bütün numaralara indirim koyuyorlar 44 numaraya koymuyorlar. Aynısı bunda da var. 44 Numara %15 indirim diyor :(
Sonuncusu %45 indirimde 44 numara da bence en güzeli o gibi ama harley renkleri pek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacaklar ağır bir bot olduğunu bilerek alsın. Alıp sonra kütük gibi iadeyle uğraşacağım dememek için uyarıyorum. :)
Sonuncusuna bayıldım ama kütük gibi olduğu için almayacağım :D

Sonuncusu %45 indirimde 44 numara da bence en güzeli o gibi ama harley renkleri pek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuncusuna bayıldım ama kütük gibi olduğu için almayacağım :D
Kütük ama sağlam özellikle ilk vakitlerde ayakta sağlam yara yapıyor. Harley botumu giyince ayağına taş bağlayıp koşan Cüneyt abimiz gibi hissediyorum. :D

Versay modeli bende var. Çok giyemiyorum, hem ağır hemde rahat değil. Kütük diyenler haklı ama sağlam.

harley davidson motor konusunda iyi fakat bot konusunda;? ve bu botların orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

bildirim için teşekkürler ihtiyacım vardı iyi denk geldi <3

karlı yerler için uygun değil tabanına baktıgınızda anlarsınız. istanbul izmir gibi yerler için uygun taş gibi fiyatına göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,391
Üyeler
183,420
Son üye
Meret
Geri