Çözüldü✓ Fujin vs Arctis 1 ?

Tritient

80+
Reaksiyon skoru
81
İyi forumlar, 2 Kulaklıkta aynı fiyat bandında sizce hangisi tercih edilmeli?
Genellikle online oyun oynayan ve müzik dinleyen birisiyim.

arctis 1 almayın uzak durun. Fujin alabilirsin güzel.

Mikrofonu sökülüp dışarıda kullanılması beni cezbetti açıkçası.
ss le gamepower kıyaslamasında gamepower önerenden çok bişey beklememek lazım evet ilk performansta belki gamepower daha iyidir kullanmadım ama ömurleri çok kısa oluyo genelde

Neden arctis 1'den uzak durun dediniz ? Bildiğiniz sorunları söyler misiniz ?
1 yıl olmadan sağ kulak çalışmamaya başladı, dış sesi çok fazla alıyor sesi hiç kesmiyor neredeyse o yüzden odaklanamıyorum, mikrofon kalitesi berbat dip sesi mevcut mikrofonunda, usb girişi yok fiyatını hak eden bir kulaklık değil. tek iyi özelliği hafif olması ve mikrofonun çıkarılıp takılabilmesi.
konuşuyo işte :D
?

ss le gamepower kıyaslamasında gamepower önerenden çok bişey beklememek lazım evet ilk performansta belki gamepower daha iyidir kullanmadım ama ömurleri çok kısa oluyo genelde
Aynen dostum markası olunca model iyi olmuyor hemen. Hayatında kaç kulaklık kullanıp kıyasladın bilmiyorum ama Arctic 1'in ses seviyesi az,malzeme kalitesi iyi gibi durup bozuluyor,mikrofonuda o denli iyi değil,parasını haketmiyor. Ben 1 sene Rampage titan X kullandım hâla daha sağlam ki kulaklığa işkenxe ettim. Sestede mikrofonda da daha iyi. Arctic 1'in güzel yanı dış kullanıma daha uygun durması ama o fiyata cooler master MH630 ya sa MH650 alırım onlar da dışarıda sırıtmayacak kulaklıklar ve çok daha iyi.

Aynen dostum markası olunca model iyi olmuyor hemen. Hayatında kaç kulaklık kullanıp kıyasladın bilmiyorum ama Arctic 1'in ses seviyesi az,malzeme kalitesi iyi gibi durup bozuluyor,mikrofonuda o denli iyi değil,parasını haketmiyor. Ben 1 sene Rampage titan X kullandım hâla daha sağlam ki kulaklığa işkenxe ettim. Sestede mikrofonda da daha iyi. Arctic 1'in güzel yanı dış kullanıma daha uygun durması ama o fiyata cooler master MH630 ya sa MH650 alırım onlar da dışarıda sırıtmayacak kulaklıklar ve çok daha iyi.
arctis 3 3 sene arctis 5 2 sene 2 aydırda nova pro wireless kullanıyorum hiç biri bozulmadı ve arkadaşlarımda arctis serisi kullanıyo daha kulaklığım bozuldu diyene denk gelmedim

gamepower al geç nie dersen gamepower 50mm hoporlor çapı var diğerinin 40mm ve gamepower db oranı yüksek ses şiddeti iyi ses kasarsın evi inletirsin.

steelseries kaliteli marka olsada gamepowerın bu modeli daha kaliteli

Geri