DA FORUM EU IV HOI IV RP MP Sunucusu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567

Yukarıdaki linkten katılım gösterebilirsiniz.
DA Forum kullanıcıları ile güzel HOI4 etkinlikleri için kullanılacaktır.

@Besim Tibuk Açtım.

Multi ile öğrenemezsin oyunu soyleyeyim acele ediyorsunuz zevki çıkmaz

150 saat falan single oynasan daha iyi
Çüşş.
Ya biliyom da doğru söylüyor. Ben de artık sanal da olsa birileri ile konuşmak istiyorum ya. Bir ortam olsun istiyorum. Oyun bahane.

Çüşş.
Ya biliyom da doğru söylüyor. Ben de artık sanal da olsa birileri ile konuşmak istiyorum ya. Bir ortam olsun istiyorum. Oyun bahane.
çüşş lük bişi yok, eu 4 de 100 saati geçtim hala çoğu şeyi öğrenemedim (eu4 den örnek verdim, çok farketmez zaten)

Çüşş.
Valla bende 280 saat var anca yani.
Ekran görüntüsü 2022-11-26 170659.png

Benim drop sorunlarım olmasa öğreneceğim ama daha drop yüzünden oynamak nasip olmadı. Bende Victoria 2'ye başladım.

@Gri Caner bu arkadaş da doğru diyor.
150 saat falan single oynasan daha iyi
Özelden yazdım ona zaten hileli oyna tecrübeli ol oynamadan önce saatlerce başkaların oynadığını izle ve rehber izle vb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bende 280 saat var anca yani.
Alıntıyı görüntüle
1669326982132.png

Bunların hepsi değil bir kere program açmıştım kendi kendine yükselmişti 😀 bi 520 saatim garanti ama ben daha japonya sovyet Fransa Amerika İngiliz oynamayı bilmiyorum son iki dlc yüzünden bozuldu ama Türkiye hakkında çok tecrubeliyimdir 😁 şu 2 dlcleyi inceleyip ülkeleri guzelce oynamak için 200 saat lazım heralde insanında o nasıl o kadar zamanı oluyor oynamaya bilmiyorum anca yaz tatilinde artık 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri