- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hoşlanmıyorum dev ekrana gözum sigmiyorben 60 fps gibi görüyorum
Ben hoşlanmıyorum dev ekrana gözum sigmiyorben 60 fps gibi görüyorum
LG 22MK400H-B 21.5" bu nasıl hem 1 ms bide freesync var
Eğer büyük ekran sevenler varsa cidden mantıklı ondan dedimniye öyle dedinki
Bunu biliyorum ölu piksel yaziyor aciklamada ama yorumlarda neredeyse ölü piksel sorunu yasayan yok bunu yada LG 22MK400H-B 21.5" bunu dusunuyodum bende![]()
AOC Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
AOC Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer büyük ekran sevenler varsa cidden mantıklı ondan dedim
Evet dediğiniz monitörde olabilirBunu biliyorum ölu piksel yaziyor aciklamada ama yorumlarda neredeyse ölü piksel sorunu yasayan yok bunu yada LG 22MK400H-B 21.5" bunu dusunuyodum bende
LoL oynayanlar icin guzel degil bence![]()
AOC Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
AOC Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Eğer büyük ekran sevenler varsa cidden mantıklı ondan dedim
Dev ekranLoL oynayanlar icin guzel degil bence
Lol oynamadığım için bilemiyorumLoL oynayanlar icin guzel degil bence
Dev ekran
Everest m-435 nasıl 5ms ips ekran 24inçLol oynamadığım için bilemiyorum
Hedef takibinde hissediliyorAradaki farkı hissedemezsin.
Everest m-435 nasıl 5ms ips ekran 24inç
500-750 arası monitör önerisi oyun için genelde LOL oynayan bi insanim
Seni,n için yeterli olacaktırAcer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Fiyatı
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AOC G2260VWQ6 bunu tercih edecegim ozman hem display port girisi felanda varHedef takibinde hissediliyor
arkadaşın attığı kadar canlı renkler alamazsın ama bunda ve farklı açılardan görüntü çok bozulur sadece oyun oynarsın yaniAOC G2260VWQ6 bunu tercih edecegim ozman hem display port girisi felanda var
O acer da yorumlarinda goruntu kalitesi pek canlı değil diye yorum gordum kararsiz kaldım acikcadiarkadaşın attığı kadar canlı renkler alamazsın ama bunda ve farklı açılardan görüntü çok bozulur sadece oyun oynarsın yani