İşlemci yükselttim görüntü alamıyorum

Reaksiyon skoru
0
Anakartım b550m pro asus 3060ti ramler corsair 2x16gb 32 gb eski işlemcim 3600x yeni takmaya çalıştığım ise 5600x biosum güncel eski işlemcim takılıyken de günceldi tekrar yaptım fakat değişen olmadı. Yeni işlemcimi taktığımda ram ışıkları dahi yanmıyor sadece stok fanı çalışıyor Power corsair 650w

anakartın işlemci ışığı yanıyor yeni ürün sıfır sorun gözükmüyor hiçbir şekilde

Sadece 1.nesile desteği kesti. Sıkıntısız çalışması lazım. Bios pilini çıkar tak, anakart bir kendine gelsin

hocam biosu güncelledim sadece bunu da mı yapmam lazım?
Post automatically merged:

denendi olmadı
Bunu da yap hocam , özel olarak onun için dosya koyduklarına göre denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

ramleri çok sert biçimde anakarta bastırabilir misiniz kıracak kadar sert değil tabi

CPU ışığı yanıyor ramlerden kaynaklı oldugunu düşünmüyorum 3600x le şuan sistemi açabiliyorum sdece 5600xi takınca görüntü alamıyorum ve CPU ışığı yanıyor ve ramlere ışık gelmiyor

RAMlere RGB ışığı gelmiyor düzeltme olarak

Bunu da yap hocam , özel olarak onun için dosya koyduklarına göre denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
bunu yaparsam 3600xle görüntü alabilir miyim sonra bundan da olmayım :D

Son düzenleme:
CPU ışığı yanıyor ramlerden kaynaklı oldugunu düşünmüyorum 3600x le şuan sistemi açabiliyorum sdece 5600xi takınca görüntü alamıyorum ve CPU ışığı yanıyor ve ramlere ışık gelmiyor

RAMlere RGB ışığı gelmiyor düzeltme olarak

bunu yaparsam 3600xle görüntü alabilir miyim sonra bundan da olmayım :D
hocam tek yapabileceğin şey işlemciyi başka bir arkadaşının anakartında çalışıp çalışmadığını denemek. Eğer çalışırsa mecbur bu güncellemeyi yapıcaksın sanırım ya da bi bilgisayarcıya götür bios update attır. 13600KF aldığımda ben de aynı şeyi yaşadım ,bios update ile çözdüm işi.

Başka deneyebileceğim biyer yok ki hocam Bios update zaten son sürümde çalışıyor farklı bir öneriniz yok mu iade etme noktasına geldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri