❌İndirim Bitti! BF 5 500TL den 50TL olmuş alınır mı ?

Al sonra oynarsın dursun kütüphanende ne olacak %90 indirim kaçırılmaz tarzım olsa 10 tane hediye bile ederdim :giggle:

param çok dersen al oyna derim sorarsanki bf1 mi yoksa bf5 mi ben bf1 i öneririm

Az evvel aldım, şimdi indiriyorum. Gameplay videolarını izledim ve beğendim açıkçası, bakmanı öneririm. Tabii yüksek sistem gereksimlerini ve 85GB olduğunuda unutmamak gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Battlefield 5 %90 indirimle 50TL olmuş alınır mı ?
Ayrıca insanların ne dediğini umursama, ağzı olan konuşuyor sonuçta. Sen beğenirsen al, onlar oynamayacak sen oynayacaksın.

Ekler

• 2.PNG
    2.PNG
    268.8 KB · Hit: 67
Az evvel aldım, şimdi indiriyorum. Gameplay videolarını izledim ve beğendim açıkçası, bakmanı öneririm. Tabii yüksek sistem gereksimlerini ve 85GB olduğunuda unutmamak gerek.

Ayrıca insanların ne dediğini umursama, ağzı olan konuşuyor sonuçta. Sen beğenirsen al, onlar oynamayacak sen oynayacaksın.
yeni sistem topladım ona heves ettiğim için almak istedim :D
i5 12400F 3060ti 16gb 3200mhz ram

Battlefield 5 %90 indirimle 50TL olmuş alınır mı ?
Sinematik,gerçekçi atmosfer, vasıta kullanımı için battlefield 1. Oraya buraya kaymalı zıplamalı saçma bir bf için battlefield 5

kanka burada oyunu oynamış insanlar Bf 1 daha güzel diyor sen onları dinleme diyorsun forum olmasının ne anlamı var?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl
Sinematik,gerçekçi atmosfer, vasıta kullanımı için battlefield 1. Oraya buraya kaymalı zıplamalı saçma bir bf için battlefield 5
bf1 oynadım hocam zaten çok da severim bf 5 hiç oynamadım videosunu falan da izlemedim. oyun mantığı apex gibiyse zaten sevmem bf1 daha mantıklı geldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bf1 oynadım hocam zaten çok da severim bf 5 hiç oynamadım videosunu falan da izlemedim. oyun mantığı apex gibiyse zaten sevmem bf1 daha mantıklı geldi.
Ben de +140 saat bf1 oynadım bana göre en iyisi. Yazın ea play alıp hepsini denedim bf4 eski ve hile çok. Battlefield 5 çok eski oyunda Rusya dahi yok, çoğu cephe de yok. Silah çeşitliliği ve farklılığı da daha az. Battlefield 1hem Türkçe hem Osmanlı'da dublaj var. Vasıta kullanımı olarak hiç iyi değil bf5. Sanki battlefield' ın cs'si gibi fizik mekanikleri var. 2.dünya savaşında herkes oraya buraya kaya kaya gider mi ya

Ben de +140 saat bf1 oynadım bana göre en iyisi. Yazın ea play alıp hepsini denedim bf4 eski ve hile çok. Battlefield 5 çok eski oyunda Rusya dahi yok, çoğu cephe de yok. Silah çeşitliliği ve farklılığı da daha az. Battlefield 1hem Türkçe hem Osmanlı'da dublaj var. Vasıta kullanımı olarak hiç iyi değil bf5. Sanki battlefield' ın cs'si gibi fizik mekanikleri var. 2.dünya savaşında herkes oraya buraya kaya kaya gider mi ya
bf 1 aldım arkadaşlar kıymetli yorumlarınız için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yani öyle bir anlattın ki şu an BF1 alıp oynayasım geldi ve alan bile oldu BF1 için reklam almalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,053
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri