Hepsiburada satıcısı kullanılmış ürün gönderdi!

Ritim Ustası

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Arkadaşlar Hepsiburada'dan kardeşime klavye almıştım özellikle herhangi bir sorunla karşılaşmamak için satıcı Hepsiburada yı tercih ettim ama bana kullanılmış ürün gönderdi üstelik ürün aşırı pis kıl yemek kırıntıları mevcut! Hepsiburada'nın kendisi böyle yapıyorsa bünyesinde bulunan diğer satıcılar neler yapar neler bu konu önemli bugün benim başıma geldi yarında sizin başınıza gelebilir o yüzden desteklerinizi bekliyorum değişim talebi oluşturdum ve Şikayetvar'a yazdım. Belli ki karaktersizin birisi bu klavyeyi almış ve içine eski klavyesini koyup iade etmiş ve iade alan Hepsiburada ise ürünü kontrol etmemiş direk satışa sunmuş!
WhatsApp Görsel 2022-12-01 saat 13.45.31.jpg
WhatsApp Görsel 2022-12-01 saat 11.43.20.jpg
WhatsApp Görsel 2022-12-01 saat 13.38.02.jpg
WhatsApp Görsel 2022-12-01 saat 13.39.33.jpg
WhatsApp Görsel 2022-12-01 saat 13.39.47.jpg

Ya anlamadığım yurtdisinda herhangi bir e ticaret sitesi böyle bir hata yaparsa fena zarar ediyor. Bizdeki yerel e ticaret siteleri ise her durumdan karli cikiyor.

Zamanında okuldan kaçıp gittiğimiz internet kafenin klavyeleri bile daha temiz. Bunu direk domestosla temizlemek lazım. 14 günde bu hale gelmesinin imkanı yok. Ama hayvanda çok kim bilir kullanan neler yaptı üzerinde. Pis ellerle..

Yalnız bu aylarca falan kullanılmış çok garip. Hepsiburada ile görüştünüz mü?
Evet öyle dediğim gibi birisi klavyeyi almış aldığı klavye kutusunun içine eski klavyesini koyup iade etmiş ve Hepsiburada da kontrol etmeden satışa sunmuş şaka gibi bir olay gerçekten internetten o kadar alışveriş yaptım ilk defa başıma böyle bir şey geldi adam içine klavye değil de salatalık da koyabilirdi

iade etsenize bu ne rezillik baya pislik var la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,693
Üyeler
184,480
Son üye
hkn16954
Geri