Sanırım internetine bağlı insanlar var?

svjzib

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar internetime bağlı olduğunu düşündüğüm komşularım var bunu nereden nasıl öğrenebilirim sanırım bir site vardı ama ben şifre ve diğer ayrıntıları bilmiyorum (modem şifremden bahsetmiyorum)

En güzel öğrenebileceğiniz yer modeminize bağlanmak, anlık olarak bağlı olan cihazları size gösterecektir. Eğer internet kullanıcıları sabitse Mac filtrelemesi yaparak neredeyse kesin çözüme ulaşabilirsiniz.

Modem arayüzüne bağlanabilirsin. Daha önceden bağlanıp şifre ve kullanıcı adını değiştirmediysen varsayılan kullanıcı adı ve şifredir. İnternette modem marka modelini aratarak öğrenebilirsin. Arayüze 192.168.1.1, 192.168.1.2 ve 192.168.2.1 ip adreslerinden birini kullanarak erişebilirsin. Modem arayüzünde bağlı cihazları kontrol edebilir wps i kapatabilirsin. Eğer kullanmadığınız bir cihaz bağlı ise silebilir ve ya atabilirsin.

Teşekkürler arkadaşlar hallettim
Modem arayüzüne bağlanabilirsin. Daha önceden bağlanıp şifre ve kullanıcı adını değiştirmediysen varsayılan kullanıcı adı ve şifredir. İnternette modem marka modelini aratarak öğrenebilirsin. Arayüze 192.168.1.1, 192.168.1.2 ve 192.168.2.1 ip adreslerinden birini kullanarak erişebilirsin. Modem arayüzünde bağlı cihazları kontrol edebilir wps i kapatabilirsin. Eğer kullanmadığınız bir cihaz bağlı ise silebilir ve ya atabilirsin.
hallettim demiş ama bilgilendirmen için teşekkürler

Geri