Kırılan pin tamir edilirmi?

mguli

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba bundan bir 4 ay önce işlemcinin termal macunu değiştirirken işlemcinin yerine tam oturmamasından dolayı pinler koptu ve kırıldı. Ucuza getirim derken bilgisayardan oldum. Uzun süre bilgisayarsız kaldım para biriktirip aldığım yere incehasapa durumu açıklayarak pinlerin kopup, kırıldığını söyledim bana bize göderin bakalım dediler. Gönderdim 450 lira para istediler bana bunun tamir ücreti olduğu söylendi. Uzun sürenin ardından arayıp pinleriniz kopmuş tamir "imkansız" dediler. Bende ücret iadesi hakkında soru sordum o arıza tespit ücreti dediler. Hocam gerçekten 450 az gelebilir ama benim için yüksek meblağ bilgisayar 2000LIRAydı zaten aldığımda. Zaten koptuğunu size söyledim detaylı bilgi verdim not yazdım neden bunun için para aldınız anlamıyorum hem vakit hem de nakit kaybettim acaba işlemcinin tamiri imkansızmı arkadaşlar yardımcı olun. İnternette kopan pinlerin lehimlendiği söyleniyor.

Ekler

• 7aeaf0cb-7ec4-4f41-a13f-950111acc01f.jpg
    7aeaf0cb-7ec4-4f41-a13f-950111acc01f.jpg
    174 KB · Hit: 85
  • 865f0ccd-80eb-4b24-b29c-b9546d313bc4.jpg
    865f0ccd-80eb-4b24-b29c-b9546d313bc4.jpg
    143.6 KB · Hit: 82
  • ed213bc3-11c2-4d42-905c-591ac7f5d96b.jpg
    ed213bc3-11c2-4d42-905c-591ac7f5d96b.jpg
    224.1 KB · Hit: 83
Donanımhaber forumda bi arkadaşa tamir ettirip kullanmıştım.Hiç sorunda olmadı.
1600 af vardı o zaman.

Bazı pinler işlevsiz oluyor onlardansa sorun çıkmaz yamuk pinleri düzeltip kullanırsın.450 TL ne arıza tespiti yapmışlar ? Para iadesi al.

Bazı pinler işlevsiz oluyor onlardansa sorun çıkmaz yamuk pinleri düzeltip kullanırsın.450 TL ne arıza tespiti yapmışlar ? Para iadesi al.
nasıl para iadesi alabilirim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten pinin koptuğunu söyledim dalga geçer gibi aynı şeyi söylediler.

nasıl para iadesi alabilirim?
Yaşın küçükse baban falan bağırarak konuşsun yine etmezlerse gerekli mercilere başvuracağını söyleyip 1-2 tane yer vardı adını unuttum oraya başvur.

Şikayetvara konu aç birde.

pinleriniz kopmuş tamir "imkansız" dediler.
öyle saçmalık mı olur. hangi şehirdesin? Ankarada güvendiğim bir tamirci var.
2 farklı amd işlemcimde. Kırık pin tamir etti, yamuk pin düzeltti. Hiçbir problem yaşamadım.
Bulunduğun şehirde yoksa yönlendirebilirim. Ankaradaysan başkasına gitme.

Arkadaşlar merhaba bundan bir 4 ay önce işlemcinin termal macunu değiştirirken işlemcinin yerine tam oturmamasından dolayı pinler koptu ve kırıldı. Ucuza getirim derken bilgisayardan oldum. Uzun süre bilgisayarsız kaldım para biriktirip aldığım yere incehasapa durumu açıklayarak pinlerin kopup, kırıldığını söyledim bana bize göderin bakalım dediler. Gönderdim 450 lira para istediler bana bunun tamir ücreti olduğu söylendi. Uzun sürenin ardından arayıp pinleriniz kopmuş tamir "imkansız" dediler. Bende ücret iadesi hakkında soru sordum o arıza tespit ücreti dediler. Hocam gerçekten 450 az gelebilir ama benim için yüksek meblağ bilgisayar 2000LIRAydı zaten aldığımda. Zaten koptuğunu size söyledim detaylı bilgi verdim not yazdım neden bunun için para aldınız anlamıyorum hem vakit hem de nakit kaybettim acaba işlemcinin tamiri imkansızmı arkadaşlar yardımcı olun. İnternette kopan pinlerin lehimlendiği söyleniyor.
Tamiri yapılabiliyor. Ama 1-2 pin kırıldıysa bunu yaparlar 20-30 hatta daha fazla pin kırıksa kimse onunla uğraşmaz.

öyle saçmalık mı olur. hangi şehirdesin? Ankarada güvendiğim bir tamirci var.
2 farklı amd işlemcimde. Kırık pin tamir etti, yamuk pin düzeltti. Hiçbir problem yaşamadım.
Bulunduğun şehirde yoksa yönlendirebilirim. Ankaradaysan başkasına gitme.
ankaradayım nasıl ulaşabilirim tamirciye

Yaşın küçükse baban falan bağırarak konuşsun yine etmezlerse gerekli mercilere başvuracağını söyleyip 1-2 tane yer vardı adını unuttum oraya başvur.

Şikayetvara konu aç birde.
cimer ve tüketici hakem heyetinden bahsediyorsun sanırım 17 yaşındayım dediğin yerler ülkenin genel sorunlarıyla ilgilenmiyor işlemci piniylemi ilgilenecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,373
Üyeler
198,114
Son üye
atd070707
Geri