sistemde hiç ekran kartı yok. en azından idare etçek bi ekran kartı önerebilirmisin?Darboğaz olur. R7 240 filan düşünebilirsin ki bu kartla bile darboğaz olacaktır. O yüzden ekran kartından önce işlemcini yükseltmeni tavsiye ederim.
Anakart nesistemde hiç ekran kartı yok. en azından idare etçek bi ekran kartı önerebilirmisin?
İdare etmesinden kastın nedir?sistemde hiç ekran kartı yok. en azından idare etçek bi ekran kartı önerebilirmisin?
basit oyunları oynatabilecek bir kartı. ben çok şey istemiyom league of legends oynatsın yeterİdare etmesinden kastın nedir?
intel pentium g4400 alabilirsin bence gayet ucuzpentium e5300 - GTX 650 Ti kullanabilirmiyim?
O halde R7 240 tercih edebilirsin, League of Legends için yeterli bir karttır.basit oyunları oynatabilecek bir kartı. ben çok şey istemiyom league of legends oynatsın yeter
intel pentium g4400 alabilirsin bence gayet ucuz
o zaman direk full komple sistem değiştirmesi gerekirintel pentium g4400 alabilirsin bence gayet ucuz
brom ne değişicek ki en fazla 1 ram ekler anakartını bilmediğimden bunu söyleidmo zaman direk full komple sistem değiştirmesi gerekir
işte muhtemelen ddr2 anakart olduğu için öyle dedim bendebrom ne değişicek ki en fazla 1 ram ekler anakartını bilmediğimden bunu söyleidm
yani yeni bir anakart almak çok zorlamaz bence çünkü o anakartı zaten değişmek zorunda kalıcakişte muhtemelen ddr2 anakart olduğu için öyle dedim bende