Yardım Yurtdışından telefon almak

darkVE

80+
Reaksiyon skoru
45
Merhabalar, Almanya'da yaşayan bir akrabam bana telefon(iPhone 14 Plus) getirecek fakat imei kayıtı ve pasaport(Ne pasaportu gerekiyor?) işleri nasıl oluyor? Bilgilendirme yapabilecek var mı?

Son 1 yıl içinde giriş çıkış yapılmış bir pasaport lazım. Kimin pasaportuna kayıt ettireceksen o kişini adına olan hatlar ile kullanabiliyorsun 3 yıl boyunca. 3 yıldan sonra hattın kimin adına olduğunun önemi yok.
Ocaktan sonra IMEI kaydı 6.000 TL'nin üzerine çıkacak acele edin.

Merhabalar, Almanya'da yaşayan bir akrabam bana telefon(iPhone 14 Plus) getirecek fakat imei kayıtı ve pasaport(Ne pasaportu gerekiyor?) işleri nasıl oluyor? Bilgilendirme yapabilecek var mı?
telefon kullanmak için imei pasaporta kaydolacak pasaport kimin adınaysa ünun adına sim kart kullanabilirsin.

Son 1 yıl içinde giriş çıkış yapılmış bir pasaport lazım. Kimin pasaportuna kayıt ettireceksen o kişini adına olan hatlar ile kullanabiliyorsun 3 yıl boyunca. 3 yıldan sonra hattın kimin adına olduğunun önemi yok.
Ocaktan sonra IMEI kaydı 6.000 TL'nin üzerine çıkacak acele edin.
Hat olayı çok sıkıntı çıkartıyor bana, yurtdışınıda(Bulgaristan'a) giriş çıkış yapmış bulgaristan uyruklu çifte vatandaş kimliği var sorun olur mu? Ve ilgili kaynağı atar mısın?

imei olmadan arama yapamazsınız imei kaydı yaptırmanız gerekiyor. Veya whatsapp kullanarak bundan sonra arama felan yapacaksınız. Tabii sms alamayacaksınız ve normal aramaları cevaplayamayacaksınız. imei kaydı olmadan kaçak şekilde normal arama yapmak için birkaç hack aleti var tabii bunun biraz daha detayına inmek istemiyorum :)

Birkaç kişi, pasaportu olması yeterli dedi. Emin misiniz? Giriş çıkış yaptı pasaportuyla ama 1 yıl içerisinde değil, sorun olur mu olmaz mı kontrol edemiyorum nereye yazsam bir sonuç bulamıyorum.

İlgili kaynağı nereden bulabilirim e-devlet'te böyle bir bilgi göremedim
IMEI kaydı için yurt dışına çıkmak gerekiyor mu?
‼️ Yurtdışı telefon, sadece IMEI kaydı yapan kişinin TC numarasına kayıtlı hatla çalışır. Birisi size telefon getirdiğinde, kendi adınıza kaydetmek için sizin son 1 yıl içerisinde yurt dışına çıkmış ve dönmüş olmanız gerekiyor. Hiç yurtdışına çıkmadıysanız adınıza kayıt yapamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI kaydı için yurt dışına çıkmak gerekiyor mu?
‼️ Yurtdışı telefon, sadece IMEI kaydı yapan kişinin TC numarasına kayıtlı hatla çalışır. Birisi size telefon getirdiğinde, kendi adınıza kaydetmek için sizin son 1 yıl içerisinde yurt dışına çıkmış ve dönmüş olmanız gerekiyor. Hiç yurtdışına çıkmadıysanız adınıza kayıt yapamazsınız.
Sizin dediğiniz gibi olsaydı herkes yurtdışı telefon alır sonra gider 500 TL'ye pasaport çıkartır kaydederdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,797
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri