telefon kullanmak için imei pasaporta kaydolacak pasaport kimin adınaysa ünun adına sim kart kullanabilirsin.Merhabalar, Almanya'da yaşayan bir akrabam bana telefon(iPhone 14 Plus) getirecek fakat imei kayıtı ve pasaport(Ne pasaportu gerekiyor?) işleri nasıl oluyor? Bilgilendirme yapabilecek var mı?
Hat olayı çok sıkıntı çıkartıyor bana, yurtdışınıda(Bulgaristan'a) giriş çıkış yapmış bulgaristan uyruklu çifte vatandaş kimliği var sorun olur mu? Ve ilgili kaynağı atar mısın?Son 1 yıl içinde giriş çıkış yapılmış bir pasaport lazım. Kimin pasaportuna kayıt ettireceksen o kişini adına olan hatlar ile kullanabiliyorsun 3 yıl boyunca. 3 yıldan sonra hattın kimin adına olduğunun önemi yok.
Ocaktan sonra IMEI kaydı 6.000 TL'nin üzerine çıkacak acele edin.
Herhangi bir kaynaktan almadım.İlgili kaynağı atar mısın?
Hayır.Giriş çıkış yapmamış düz T.C pasaportu ile olur mu?
Pasaportun telefonu alan kişinin üstüne olması gerekiyor.Birkaç kişi, pasaportu olması yeterli dedi. Emin misiniz?
Pasaport yeter ama giriş çıkış yapmış olması gerekiyor.Birkaç kişi, pasaportu olması yeterli dedi. Emin misiniz?
IMEI kaydı için yurt dışına çıkmak gerekiyor mu?İlgili kaynağı nereden bulabilirim e-devlet'te böyle bir bilgi göremedim
Sizin dediğiniz gibi olsaydı herkes yurtdışı telefon alır sonra gider 500 TL'ye pasaport çıkartır kaydederdi.IMEI kaydı için yurt dışına çıkmak gerekiyor mu?
Yurtdışı telefon, sadece IMEI kaydı yapan kişinin TC numarasına kayıtlı hatla çalışır. Birisi size telefon getirdiğinde, kendi adınıza kaydetmek için sizin son 1 yıl içerisinde yurt dışına çıkmış ve dönmüş olmanız gerekiyor. Hiç yurtdışına çıkmadıysanız adınıza kayıt yapamazsınız.
![]()
Yurtdışı Telefon Kayıt: Pasaporta Telefon İşletme Şartları [2022]
Yurtdışı telefon kayıt nasıl yapılır? Pasaporta telefon işletme şartları hakkında tüm bilgileri paylaştım. Yurtdışı telefon kayıt ücreti ☎️yoldaolmak.com