Yardım Japonyadan alınmış MSİ RTX 2060 alınır mı??

Kermit

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4000
Hocam sarı siteden şöyle bir kart buldum arkadaş 3500 tl yazmış sizce alınır mı??

Ekler

• resim_2022-12-05_133702413.png
    resim_2022-12-05_133702413.png
    288.1 KB · Hit: 119
fiyatı hakkında bişey demiyorum net 2. el piyasası hakkında bilgim yokta janponyadan oldu için piyasaya göre biraz daha uygun olması gerek çünkü tr garantili ürün değil MSI global garantisi var ve onun içinde garantilik durum olunca ilk sahibi yani fatura sahibinin göndermesi gerek felan bir nevi garantisi yok gibi düşünün ona göre ederinin daha altında olması lazım bilginiz olsun

biz nerden bilelim alınıp alınmıcagını
:D benim demek istediğim japonyadan alınmış bir kart nede olsa bir sıkıntı çıkarmı nelere dikkat etmeliyim ancak her yerde olduğu gibi nerden bilelim cevapı geliyor bunu yazmak yerine 2 dk düşünüp yardımcı olabilecekmisin diye düşünsen böyle bişey yazmana gerek yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı hakkında bişey demiyorum net 2. el piyasası hakkında bilgim yokta janponyadan oldu için piyasaya göre biraz daha uygun olması gerek çünkü tr garantili ürün değil MSI global garantisi var ve onun içinde garantilik durum olunca ilk sahibi yani fatura sahibinin göndermesi gerek felan bir nevi garantisi yok gibi düşünün ona göre ederinin daha altında olması lazım bilginiz olsun
ya bu tarz kartlar genellikle 2 sene geçmiş garantisi bitmiş oluyo bu fiyatlara dahi vermiyolar tabi ucuz olunca şüpheye düştüm bi tık

Donanım haberde bak 6600 lere özellikle. Bu alınmaz.
hocam AMD ler aşırı iyi kartları var bundan şüphem yok ancak RTX teklonijisini deneyimlemek istedim o yüzden RTX kart tercih ettim

Kullanılmış mi?
evet hocam kullanılmış

Hocam sarı siteden şöyle bir kart buldum arkadaş 3500 TL yazmış sizce alınır mı??
japonyadan alındıysa sanırım mining döneminin en alev altığı zamanda madencilik için alınmış demektir. bu aralar ''bazı miningçiler'' (bazı kısmına dikkat) muhteşem karakterleriyle satarken ''tertemiz kart cağğnım oyun oynandı zorlanma görmedi'' diye itelemeye çalışıyor. mining kart alınır mı? ben bırak almayı elimi dahi sürmem 5 kuruş desin 5 kuruş dahi vermem. risk alacak olan sensin

japonyadan alındıysa sanırım mining döneminin en alev altığı zamanda madencilik için alınmış demektir. bu aralar ''bazı miningçiler'' (bazı kısmına dikkat) muhteşem karakterleriyle satarken ''tertemiz kart cağğnım oyun oynandı zorlanma görmedi'' diye itelemeye çalışıyor. mining kart alınır mı? ben bırak almayı elimi dahi sürmem 5 kuruş desin 5 kuruş dahi vermem. risk alacak olan sensin
ya mining işini düşündüm orada haklısın adamdan stress testlerini istedim eğer çıkan değerler iyiyse alırım

mining kartları o kadar abartıldığı kadar kötü değil eğer alicak kişi onu oyun için alacaksa bir sorun olmaz böyle abartılı 5 kuruş etmez felan denilcek kadar bir durum yok adamlar 12 senelik mining kartlarını temizleyip termal pedlerini macununu yenileyip kullaniyorlar öyle yarı yarıya kadar bir performans kaybı felan olmuyor evet kartın ömrü kısalıryor ful yük altinda kalıyor ama iyi bir ortamda mining yapılan kart kaçırılmaz

Hocam sarı siteden şöyle bir kart buldum arkadaş 3500 TL yazmış sizce alınır mı??
hocam mınıng olma ihtimali aşşırı yüksek ve konuyla alakası yok ama elımde 2.5 sene garantılı 2060 var asus dual evo gamıng gen den alınma sıstemı dağıttım elımde kalan bu var özelden teklifini sunarsın aklımda ki fiyat 4500 civarı bişey (boş yorumlara kapalıyım konu sahibi yazsın sadece)

Bende 1 sene önce kendi ekran kartımı satıp rtx 2060 aldım jp ürünü ancak benimki sıfır kapalı kutuydu. Şuana kadar en ufak sıkıntı yaşamadım. Test edip fiyatına göre karar verirsen daha iyi olur senin için.

hocam mınıng olma ihtimali aşşırı yüksek ve konuyla alakası yok ama elımde 2.5 sene garantılı 2060 var asus dual evo gamıng gen den alınma sıstemı dağıttım elımde kalan bu var özelden teklifini sunarsın aklımda ki fiyat 4500 civarı bişey (boş yorumlara kapalıyım konu sahibi yazsın sadece)
hocam bu ay içerisinde bi tarihte alıcam ve sahibinden param güvende ile almak zorundayım pederden dolayı nerde oturuyosunuz ?

Bende 1 sene önce kendi ekran kartımı satıp rtx 2060 aldım jp ürünü ancak benimki sıfır kapalı kutuydu. Şuana kadar en ufak sıkıntı yaşamadım. Test edip fiyatına göre karar verirsen daha iyi olur senin için.
stress testi isticem olmadı ancak öyle anlarım

Siz bazı yorumları aldırmayın. 3500 bence yüksek bir fiyat daha uygunları olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,186
Üyeler
185,234
Son üye
Aureus832
Geri