Neler Yeni

Arızalı 3090 alınır mı?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Alperen Kaya
5 bine satıyosa nety alınırdı bence. 5binde masrof olsa max 3090 3090 dır.
Arızalı kartı tamir ettirirsiniz lakin bir daha ne zaman bozulacağı da belli olmaz.

Havale ya da getle ya da elden yaptığınız satışlarınız da ne kadar drüst olursanız o kadar işinize yarar. Bir kez ürün satıp, defalarca bana tekrar geri dönüş sağlayıp adetlerce ürün alan alıcılarım var.

Lakin siz ürünü sattınız diyelim, aradan kısa bir zaman dilimi geçti, ya da durumu belirsiz satış yaptınız. (Tamir ettirdiğinizi belirtmeyerek) alıcı bunu fark edip adınızı kötüleyebilir. Uzun zaman geçip kart cortladıysa da belki adam sizden başka kart alacaktı ya da sizi başkalarına önerecekti bu şansınızı kaybetmiş oluyorsunuz bu durumda.

Ekran kartı tamirini yapan adamlar da bu işten çıkacak ürüne ömür biçmiyor. Oo al yıllarca kullan muazzam oldu demiyorlar. Ya 3 güne patlar ya bugün ya 3 ay belki 3 yıl gider diyor. O yüzden tamamen kumar bir iş.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
5k ya çok iyimiş hocam 4e soğutucu bloklarını satıyorlar sadece

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Serkan Barındık
Bence alma.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Alperen Yılmaz
az önce satıcı ile konuştum ve bugün satılmış olsun sağlık olsun
senin sorunada cevap vereyim kart start almıyor daha doğrusu sistem çalışır gibi olup kapanıyor fanlar dönüyor ışıklar gelior ve 1 saniye bile geçmeden sistem kapanıyor kısa devre olduğunu düşünüp alıcaktım fakat olmadı daha geçen ps4 kolu ile rtx2060 takasladım ve 150 tl ye tamir ettirdim bundan çok büyük kar da yapabilirdim çok büyük zarar ve yanında gerekçesi uğraşta
Kısa devre yok onda bence vram arızası

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,464
İsim
Hacı
Oynanmamışsa alınırdı 5k ya.

NanyaRevB

80+ Bronze

Guck Fosu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Talha Yıldırım
Kısa devre yok onda bence vram arızası
olabilirdi en kötü son anakartda mosfet besleme vramler hepsi cortlamış olurdu yaklaşıkda bi işçilik beraberinde 10 bine yakın masraf olurdu ama kart sahibinden öğrendiğime göre mosfet tamiri görmüş alan kişi çok yüksek kar yapmış bazen bu yüklerin altına girmek bu kumarı oynamak çok iyi olabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,370
Üyeler
170,352
Son üye
Ropor
Top Bottom