Apple şarj aletim makinada yıkandı

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar dün hırkamın cebinde apple 20w şarj aletimi unuttum. Sabah hatırladım ve hemen alıp çalışıyor mu diye baktıktan sonra çalışmadığını görünce pirince yatırdım, bugün okuldan döndüm baktım hala çalışmıyor, kabloyu başka bi adaptörde denedim kabloda sorun yok ama adaptörüm şuan bozuk sanırım, arkadaşıma sormuştum 2-3 gün kadar uzun süreli pirinçte bekletirsen çalışır dedi ama ne yapmalıyım sizce çalışır mı?

Arkadaşlar dün hırkamın cebinde apple 20w şarj aletimi unuttum. Sabah hatırladım ve hemen alıp çalışıyor mu diye baktıktan sonra çalışmadığını görünce pirince yatırdım, bugün okuldan döndüm baktım hala çalışmıyor, kabloyu başka bi adaptörde denedim kabloda sorun yok ama adaptörüm şuan bozuk sanırım, arkadaşıma sormuştum 2-3 gün kadar uzun süreli pirinçte bekletirsen çalışır dedi ama ne yapmalıyım sizce çalışır mı?
Şansınızı deneyin olabilir, olmayadabilir

Denersen bir şey kaybetmezsin. Ama çalışacağını sanmıyorum.

başka deneyebileceğim bi yöntem var mı sizin bildiğiniz, şuan pirinçte duruyor

ben cebimde iphone 6 kulaklığı unutmuştum. tertemiz olmuştu ve çalışıyordu. birşeyler dene bence.

İçi açılıp bakılır temizlenir belki bir ihtimal tabi garantiye yollamıcaksan

Pirinç çözüm olamaz zaten. Saç kurutma makinasını orta sıcaklıkta belirli bir süre tut. Çalışırsa çalışır çalışmazsa zaten oksit yapmıştır. Makinada deterjanlı suyu yedi zaten.

İçi açılıp bakılır temizlenir belki bir ihtimal tabi garantiye yollamıcaksan
garantiye yolladığımda tamir fiyatını sıfırından fazla çıkarmazlar umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve şuan kabloda ara sıra şarjı kesiyor kabloda da sıkıntı var sanırım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye