Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar 7.gün ve artık beklemekten bıktım. Mantis Sistem Aldım Ve hala bekliyorum 29unda verdim ve hala hazırlanıyor Kısmında Bekletiyorlar Arıyorum yarın Diyorlar.Email Atıyorum Ordada Cevap Yok Şikayetvara yazdım ordanda cevap yok. Tahmini Kaç günde kargoluyorlar biliyormusunuz hiç bi eşya alan varsa söyleyebilir mi ? ve acelem var şehir dışına çıkacağım ve adamları bekliyorum.

Arkadaşlar 7.gün ve artık beklemekten bıktım. Mantis Sistem Aldım Ve hala bekliyorum 29unda verdim ve hala hazırlanıyor Kısmında Bekletiyorlar Arıyorum yarın Diyorlar.Email Atıyorum Ordada Cevap Yok Şikayetvara yazdım ordanda cevap yok. Tahmini Kaç günde kargoluyorlar biliyormusunuz hiç bi eşya alan varsa söyleyebilir mi ? ve acelem var şehir dışına çıkacağım ve adamları bekliyorum.
Mağazadan teslimat seçeneğiyle 3.günün akşamı almıştım, pek memnun kalmamıştım sorun çıkmıştı kasada kusur vardı tabi o ayrı br konu.

Ben mağazasından aldım 3 gün sürdü, arkadaşa kargo ile satın aldık 5-6 gün falan sürmüştü eline geçmesi.

Hocam daha öncede konu açtınız yazmıştım yine yazıyorum, sabah aradığımda yaklaşık 30 dkda bağlandım müşteri hizmetlerine ve çok yoğunluk olduğunu söylediler , genelde 3-5 iş gününde kargolandığını söylediler bazen çok yoğunluk olduğunda bu sürenin daha uzayabileceğini söylediler , sizide anlıyorum fakat ellerinde olan bir şey değil sanırım .
Yılbaşı yaklaştığı için çok sipariş var büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mağazadan teslimat seçeneğiyle 3.günün akşamı almıştım, pek memnun kalmamıştım sorun çıkmıştı kasada kusur vardı tabi o ayrı br konu.
Mağazadan alınca da bir şey değişmiyor sadece ödeme yapıyorsunuz zaten anında gelmiyor değişen bir şey yok ayrıca her sorunda yardımcı oluyorlar

Bende de aynı kral daha yeni paketlendi olarak gözüküyor

Hocam daha öncede konu açtınız yazmıştım yine yazıyorum, sabah aradığımda yaklaşık 30 dkda bağlandım müşteri hizmetlerine ve çok yoğunluk olduğunu söylediler , genelde 3-5 iş gününde kargolandığını söylediler bazen çok yoğunluk olduğunda bu sürenin daha uzayabileceğini söylediler , sizide anlıyorum fakat ellerinde olan bir şey değil sanırım .
Yılbaşı yaklaştığı için çok sipariş var büyük ihtimalle

Mağazadan alınca da bir şey değişmiyor sadece ödeme yapıyorsunuz zaten anında gelmiyor değişen bir şey yok ayrıca her sorunda yardımcı oluyorlar
sorun şu 2 kişi ayrı hesaplardan aldık arkadaşımın ki kargoda 2.günde ?

Bende de aynı kral daha yeni paketlendi olarak gözüküyor
kaç gün oldu sizin ?

Mağazadan almayı tercih edeceğim ben de.

Mağazadan almayı tercih edeceğim ben de.
Mağazadan alınca bir şey değişmiyor hocam sadece sipariş oluşturuyorsunuz oradan hiçbir fark yok , direkt teslim alamıyorsunuz zaten

Benim tahmini 2 haftayı buldu , her gün arayınca yarın kargoya verilecek deniyordu , cuma arasam pazartesine erteliyorlardı hep bir yalan dolan oluyor canlı desteği genelde sabır işi oluyor genelde kolay gelsin :)

Belki sizinkinde test aşamasında sorun olmuş ve parça değişimine gitmiş olabilirler hocam. Tabi öyle bile olsa süre uzun

yoğunluk var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri