emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Herkese merhaba, içerisinde teknik bilgiler yer alan ve havacılık ile ilgili kitap önerebilirseniz sevinirim 
hangi kitabı bulamadım ama ve içeriği nasıl?Merhaba, uçak teknolojisi bölümünü okuyorum hoca temel havacılık kitabını aldırdı tavsiye ederim yazarı M. Bahattin Adıgüzel saygılar
11. sınıfa gidiyorum da anlayabilir miyim?kitap bu içeriği de şöyle
baya güzel kitapkitap bu içeriği de şöyle
şimdiden almam mantıklı mı o anlamda sordumkitap bu içeriği de şöyle
tabikide anlarsın ve mantıklı ilgin varsa şimdiden alabilirsin göz gezdirirsin ilgini çeken biryer olur çoğu şeyde bir fikir sahibi olursun ve ünide sanırsam havacılık ile ilgili bir bölüm seçiceksen şimdiden araştırman bilgi edinmen güzel olur mesela biz şuan havacılık alfabesinden ATA CHAPTERS dediğimiz bir sayı sisteminden ölçü birimi çevrimlerinden atmosfer ve uçak bilgisinden temel hava aracı bilgisi vizesi olduk daha yeni ayıptır söylemesi 80 aldım11. sınıfa gidiyorum da anlayabilir miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
baya güzel kitap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şimdiden almam mantıklı mı o anlamda sordum
oo baya iyi almışsın üniversite puanına göre havacılık yönünde ilk hava harp okulu deneyeceğim olmazsa uçak teknisyenliğini seçeceğimtabikide anlarsın ve mantıklı ilgin varsa şimdiden alabilirsin göz gezdirirsin ilgini çeken biryer olur çoğu şeyde bir fikir sahibi olursun ve ünide sanırsam havacılık ile ilgili bir bölüm seçiceksen şimdiden araştırman bilgi edinmen güzel olur mesela biz şuan havacılık alfabesinden ATA CHAPTERS dediğimiz bir sayı sisteminden ölçü birimi çevrimlerinden atmosfer ve uçak bilgisinden temel hava aracı bilgisi vizesi olduk daha yeni ayıptır söylemesi 80 aldımistersen o drive dosyasını da atabilirim
hangisinin drive dosyasınıtabikide anlarsın ve mantıklı ilgin varsa şimdiden alabilirsin göz gezdirirsin ilgini çeken biryer olur çoğu şeyde bir fikir sahibi olursun ve ünide sanırsam havacılık ile ilgili bir bölüm seçiceksen şimdiden araştırman bilgi edinmen güzel olur mesela biz şuan havacılık alfabesinden ATA CHAPTERS dediğimiz bir sayı sisteminden ölçü birimi çevrimlerinden atmosfer ve uçak bilgisinden temel hava aracı bilgisi vizesi olduk daha yeni ayıptır söylemesi 80 aldımistersen o drive dosyasını da atabilirim
hmm bu da güzelmiş
sence bu nasıldır?https://www.kitapsepeti.com/havacil...5sPciFPQGgxp_BhrSVm2_ikHNPiS7WmhoCWZAQAvD_BwEtabikide anlarsın ve mantıklı ilgin varsa şimdiden alabilirsin göz gezdirirsin ilgini çeken biryer olur çoğu şeyde bir fikir sahibi olursun ve ünide sanırsam havacılık ile ilgili bir bölüm seçiceksen şimdiden araştırman bilgi edinmen güzel olur mesela biz şuan havacılık alfabesinden ATA CHAPTERS dediğimiz bir sayı sisteminden ölçü birimi çevrimlerinden atmosfer ve uçak bilgisinden temel hava aracı bilgisi vizesi olduk daha yeni ayıptır söylemesi 80 aldımistersen o drive dosyasını da atabilirim
yani daha önce görmemiştim bende bakıcam seni zorlamazsa alabilirsin
bu arada dün gece aldım önerdiğin kitabı yarın kargoya verilecekmişyani daha önce görmemiştim bende bakıcam seni zorlamazsa alabilirsin
hayırlı olsun umarım sana birşeyler katarbu arada dün gece aldım önerdiğin kitabı yarın kargoya verilecekmiş