Yanlış bilgi.144 fps üzerinde alıyorsan sabitlemene gerek yok. Çünkü yırtılma olmaz.
Yanlış bilgi.144 fps üzerinde alıyorsan sabitlemene gerek yok. Çünkü yırtılma olmaz.
Technopat'a hoş geldiniz. Ben Recep BaltaşYanlış bilgi.
Yırtılmalar sizi rahatsız etmiyorsa sabitlemenize gerek yok.arkadaşlar minecraft oynuyorum ve 144 hz monitörüm var ve 450fps alıyorum sizce fps yi 144 e sabitliyim mi
sa recep hocamYırtılmalar sizi rahatsız etmiyorsa sabitlemenize gerek yok.
Technopat'a hoş geldiniz. Ben Recep Baltaş![]()
Olması gerektiği gibi yazdığım için Recep Baltaş diyebilirsiniz, ancak ben Türk dili üzerine çalışan bir akademisyenim. Dolayısıyla yazımlara dikkat ediyorum.sa recep hocam![]()
yırtılma olmuyor ki yoksa ben mi fark etmedimYırtılmalar sizi rahatsız etmiyorsa sabitlemenize gerek yok.
tmmOlması gerektiği gibi yazdığım için Recep Baltaş diyebilirsiniz, ancak ben Türk dili üzerine çalışan bir akademisyenim. Dolayısıyla yazımlara dikkat ediyorum.![]()
Olması gerektiği gibi yazdığım için Recep Baltaş diyebilirsiniz, ancak ben Türk dili üzerine çalışan bir akademisyenim. Dolayısıyla yazımlara dikkat ediyorum.![]()
Monitörün yenileme hızı üstüne çıkarsa olur. Büyük ihtimalle siz fark etmiyorsunuz.yırtılma olmuyor ki yoksa ben mi fark etmedim![]()
muhtemelenMonitörün yenileme hızı üstüne çıkarsa olur. Büyük ihtimalle siz fark etmiyorsunuz.
Arkadaşa yazdım size de yazayım. Monitörün tazeleme hızı üstüne fps değerleri alırsanız her türlü yırtılma olur.Neden yanlış Bilgi olduğunu da belirtseydin keşke.
o zaman 200e sabitliyim mi napayım pek fark etmedim yırtılma amaArkadaşa yazdım size de yazayım. Monitörün tazeleme hızı üstüne fps değerleri alırsanız her türlü yırtılma olur.
265, 280 Hz monitörler boşuna mı var? Öyleyse herkes 60 Hz alsın, açsın 500 fps alsın.
Bunu size demedim. Siz farkına varmıyorsanız sorun değil.o zam
o zaman 200e sabitliyim mi napayım pek fark etmedim yırtılma ama