olabilir driver konusunda iyi şanslar dilerim zira lanet amd driverları aşırı yoruyor insanıevet testlerde adam i3 10105 ile ultra da 80 alıyor ben anlamıyorum driver da mı sorun var
Hocam konu dışı ama sistem hazır mı hazırsa ismi nedir. Konuya gelirsek driver en yeni sürümdeyse ve optional ise ddu ile kaldırım recommended olanı kurunİyi günler
i3 12100f
16gb ram
RX 6600
Sistemim var fakat cold warda hikaye modunda high ayarlarda 30-40 fps alıyorum normal değil gibi geliyor değerlerimde bir sıcaklık problemi gözükmüyor ne yapmalıyım?
hocam sistem hazır Da gt2 sistem. Zaten önerilendeydi şimdi optional yükledim düzelmez ise önerileni tekrar kurucam bakalımHocam konu dışı ama sistem hazır mı hazırsa ismi nedir. Konuya gelirsek driver en yeni sürümdeyse ve optional ise ddu ile kaldırım recommended olanı kurun
MSI Afterburner kurup oyun esnasında değerlere bak. Değerler ne diyor anlamadım dersen de resmini buraya at.
hocam değerler bir sıkıntı yok diyor sıcaklıkta bir sorun yok kullanımlar ekran kartı %99 işlemci yine doğru kullanımda ve bir tek bu oyun da sorun varMSI Afterburner kurup oyun esnasında değerlere bak. Değerler ne diyor anlamadım dersen de resmini buraya at.