(Güncellendi) AMD Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

AMD yazılım olarak güzel ve kararlı olsa, NVIDIA fiyatından sattırır kendini zaten. Bir şeyin fiyatı ucuzsa ve performansı yüksekse, bunların olması çok doğal. Ben amd'ye bulaşmam tekrar, ağzım yandı yeterince :D '' Sapphire rx 6600xt kullanıyordum, tövbeler olsun o yazılıma ''

Arkadaşlar sürücü güncellendi, Recommended (WHQL) sürücü oldu.

Ben yeni yıldan sonra bekliyordum. AMD ufak tefek sürprizler yapıyor.
22.5.1 gibi düzgün olacak mı deneyelim bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22.5.1'de boşta iken vram saat hızı kapasitenin yarısına yakın çalışıyor normal değil demi?
VRAM.PNG

Evet hocam senin kart içinde güncelleme gelmiş. https://www.amd.com/en/support/grap...es/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240 Yeni kodlama ayarı gelmiş herhalde tam anlayamadım.

@Mehmet Yılmaz 240 Hz deki sorunu çözmüşler. Bir dene istersen.
Mehmet yılmazda 3070Ti yokmuydu?

Ya yüklediğim gibi osu!'da watman yedim eski sürücüyü nerden bulcam .d

Recommened WHQL'ye döndü sürücü @Emmree

1670519590496.png

Son düzenleme:
Mehmet yılmazda 3070Ti yokmuydu?

Ya yüklediğim gibi osu!'da watman yedim eski sürücüyü nerden bulcam .d

Recommened WHQL'ye döndü sürücü @Emmree

Alıntıyı görüntüle
Senin tüm sistem nedir hocam? Watmann'e çözüm bulmaya çalışalım. Zaten konuda belirttim Recommended (WHQL) sürücü olduğunu.

Arkadaşlar son güncellemeden sonra çoğu oyunda orta ayarlarda devasa bir FPS artışı olduğunu farkeden var mı ?. Rx 6600 normalde Fortnite da aşırı drop yiyen bir kart orta ayarlarda 250 ile 450 fps arasında oyun oynatmaya ve zerre drop yememeye başladı.Başka oyunlarda da bu şekil bir artış oldu mu acaba ?

22.5.1'e geçtim. 22.10.2'deydim sorunsuz kullanıyodum (ona da fantezi olsun diye geçmiştim zaten 22.5.1 rahat)

Arkadaşlar son güncellemeden sonra çoğu oyunda orta ayarlarda devasa bir FPS artışı olduğunu farkeden var mı ?. Rx 6600 normalde Fortnite da aşırı drop yiyen bir kart orta ayarlarda 250 ile 450 fps arasında oyun oynatmaya ve zerre drop yememeye başladı.Başka oyunlarda da bu şekil bir artış oldu mu acaba ?
Fortnite amd için sorunluydu zaten. Youtube testlerde de fornite'da devasa fps artışı belli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri