Rival 3 Wireless 499 TL

400 TL ye alabiliyorum. Rival 3'ü 230 TL'ye alabiliyordum ama zamlandığı için şuan 300 TL'ye Rival 3, 400 TL'ye Rival 3 Wireless alabiliyorum. Rival 3 Wireless alınır mı? kullanan var mı? Pilli sıkıntılı diyorlar.

400 TL ye alabiliyorum. Rival 3'ü 230 TL'ye alabiliyordum ama zamlandığı için şuan 300 TL'ye Rival 3, 400 TL'ye Rival 3 Wireless alabiliyorum. Rival 3 Wireless alınır mı? kullanan var mı? Pilli sıkıntılı diyorlar.
400 TL'ye Wireless alsam Duracell'in şarjlı pillerinden alsam 600-700 TL'ye geliyor hepsi mantıksız gibi ya

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Akakçe'de itopya gibi siteler gözükmüyor bu yüzden görmemişim. Oradan da alınabilir ama Amazon'un kargosunu tercih ederdim ben.
ben genel olarak o mouseyi tercih etmezden pili yüzünden çoğu kişiyi delirtebilir.

400 TL'ye Wireless alsam Duracell'in şarjlı pillerinden alsam 600-700 TL'ye geliyor hepsi mantıksız gibi ya

Şarj olabilenler kısa vadede iyi fakat bataryası ölünce de ya kablolu olarak kullanılacak ya da çöpe atılacak duruma düşer herhalde. Bu bakımdan pilli olanlar uzun vadede daha iyi olabilir.

Ben almıştım.Aktif kullanımda duracell pil bile max 3-4 gün dayanıyordu.Malzeme kalitesi de iyi sayılmaz.

Eğer 1000 pole rate ile kullanırsanız pil satanlar dostunuz olur. Cidden pil problemi olan bir cihaz

Normal fiyatı bu zaten 1 hafta önce falanda 500tl idi. Sık sık düşüypr 500tl'ye

Geri