Sizce hangisi daha iyi ?

Haki-Ekru-Gri-Bej arasında kaldım. Sen nasıl giyiniyorsan hangisi hoşuna gittiyse onu al. Siyahta severim ama biraz zevkler renkler işi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga hepside güzel ya :d Kombinleyeceğin bir üstün varsa ona göre seç işte.

GRİ ....

her rengi ayrı güzel kararsız kaldım, ekru alırdım ben

Haki-Ekru-Gri-Bej arasında kaldım. Sen nasıl giyiniyorsan hangisi hoşuna gittiyse onu al. Siyahta severim ama biraz zevkler renkler işi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga hepside güzel ya :d Kombinleyeceğin bir üstün varsa ona göre seç işte.
Hocam Haki ile Ekru arasında kaldım.
Kanka aynı ceket hepsiburadada siyah var bence onu almanı tavsiye ederim😃😉
Hocam Siyah siyah sıkıldım artık biraz farklı renk olsun 😀
her rengi ayrı güzel kararsız kaldım, ekru alırdım ben
Hocam şöyle soyleyim benim bedenim S, ekru rengininde S bedeni yok M var. Bana da biraz salaş oluyor. Bir yandan da hakinin S'sini düşünüyorum. Sence haki s mi alayım yoksa ekru m mi ikisi de çok güzel xd

Hocam Haki ile Ekru arasında kaldım.

Hocam Siyah siyah sıkıldım artık biraz farklı renk olsun 😀

Hocam şöyle soyleyim benim bedenim S, ekru rengininde S bedeni yok M var. Bana da biraz salaş oluyor. Bir yandan da hakinin S'sini düşünüyorum. Sence haki s mi alayım yoksa ekru m mi ikisi de çok güzel xd
ahjdsbfkjadg ikisi de çok güzel gerçekten .d
rengi kadar duruşu da önemli bu yüzden haki diyorum

Dostlar normalde böyle konu açmam fakat çok kararsız kaldım sizce hangi rengi daha iyi ? https://www.defacto.com.tr/regular-fit-suet-ceket-2085401
Bu soru genel giyinme tarzınla alakalı bence. Genel tarzını, giydiğin kıyafetlerin rengini bilmediğimiz için verdiğimiz cevaplar mantıklı olmaz bence. Genelde koyu renkler giyiyorsan yapacağın kombinlerin uygun olması için yine koyu renk tercih etmeni öneririm, açık renk giyiyorsan da aynı şekilde açık renk tercih etmen mantıklı olacaktır.

Geri