batuhankavuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar alamayanlar için stok yenilenmiş.
Teşekkürler mağazadan teslim seçeneğiyle aldım bugün hazır olursa teslim almaya gideceğimArkadaşlar alamayanlar için stok yenilenmiş.
Sanırım ana depodan mağazaya kargoyla gönderim sağlıyorlar. Gün içinde alabileceğinizi sanmıyorum.Teşekkürler mağazadan teslim seçeneğiyle aldım bugün hazır olursa teslim almaya gideceğim
Arayıp soruyum biSanırım ana depodan mağazaya kargoyla gönderim sağlıyorlar. Gün içinde alabileceğinizi sanmıyorum.
Ürünü alırken tahmini 15 gün sürebilir gibi yazıyordu.Kamera eline ulaşan oldu mu 4 gün geçti hala sipariş hazırlanıyorda üstelik mağazadan teslimatı seçmiştim. Şikayetvarda da bir sürü şikayet var kimisi 1ay beklemiş kimisi 1hafta tabi başka ürün için fakat kafam karıştı gratis pek önem göstermiyor internet satışlarına görünüşe göre
Bana ulaştı ürün destek alın isterseniz.Sipariş hiçbir talep oluşturmamama rağmen iptal edildi
Uygulama içinde destek kısmı yok sanırım eve gidince gratis müşteri hizmetleriyle görüşeceğim böyle olacağını bilsem eve teslim alırdımBana ulaştı ürün destek alın isterseniz.
Ben mağazadan teslim aldım. Farklı bir problem var gibi duruyor. Arayıp görüşmen daha sağlıklı.Uygulama içinde destek kısmı yok sanırım eve gidinde gratis müşteri hizmetleriyle görüşeceğim böyle olacağını bilsem eve teslim alırdım